NAJNOVIJE VESTI O TELIMA SUPRUŽNIKA NAĐENIH NA VOŽDOVCU: Ovo su strašni detalji
Tela bračnog para poslata na obdukciju, Foto: Emilija Jovanović

TUGA

NAJNOVIJE VESTI O TELIMA SUPRUŽNIKA NAĐENIH NA VOŽDOVCU: Ovo su strašni detalji

Kako su komšije rekle njih je retko ko posećivao, a decu nisu imali

Objavljeno:

Tokom jučerašnjeg dana u beogradskom naselju Voždovac, u Ulici Jove Ilića na broju 93, pronađena su beživotna tela supružnika Jovana (80) i Danice (83) Petrović u njihovom stanu, a kako "Blic" nezvanično saznaje na njihovim telima nije bilo tragova nasilja.

Kako "Blic" saznaje tela bračnog para poslata su na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Međutim, budući da na telu nema vidljivih tragova nasilja koji bi ukazivali na to da je smrt nastala nasilnim putem, pretpostavlja se da su preminuli prirodnim putem.

Kako su saznali reporteri "Blica" na terenu, komšije misle da je suprug Jovan preminuo od srčanog udara, jer je godinama unazad imao problema sa srcem i ugrađen stent, a da je kasnije preminula i njegova supruga Danica koja nije mogla da brine o sebi, jer je bila dementna.

- On je uvek brinuo o njoj, vodio je u šetnju, nije mogla sama ništa. Divno su se slagali, ali je ona bila mnogo bolesna - navela je za "Blic" jedna od komšinica.

foto: Emilija Jovanović

Nemaju porodicu

Kako su komšije rekle njih je retko ko posećivao, a decu nisu imali.

- Živeli su sami, nekada su im dolazili prijatelji, ali uglavnom su sami brinuli o sebi - navele su komšije.

Koliko su dugo tela supružnika bila u stanu utvrdiće istraga, a prema priči komšija poslednji put su ih videli pre oko dve nedelje.

- Danicu nisam viđala baš dugo da ide sama uvek je bila uz Jovana, a poslednjih dana nisam viđala ni Jovana. On je obično išao na pijac i tamo smo se sretali, međutim poslednjih 15 dana ga nije ni bilo - navela je jedna od komšinica.

Neko od komšije je juče osetio neprijatan miris koji je širi zgradom i pozvao policiju, nakon čega su nađena tela supružnika.

- Poslednji put kada videla Jovana pitala sam ga kako je Danica, na šta mi je on rekao: "Nije dobro uopšte.." - kroz suze je ispričala komšinica.

foto: Emilija Jovanović

Radio u Francuskoj

Kako su komšije još ispričale, Jovan je dugo godina radio u Francuskoj kao šnajder, dok je kasnije u Beogradu pravio med.

- Bio je vredan i radan čovek. Oni su rodom iz Šabca, ali je dugo godina radio u inostranstvu - naveli su poznanici.

Komšije ovog bračnog para, kao i njihovi poznanici šokirani su tragedijom koja se desila u ovom mirnom delu Voždovca. Tela supružnika odneta su pogrebnim vozilom oko 14.30 sati.

Još jedno telo pronađeno juče u Beogradu

Telo ženske osobe u poodmaklom stanju raspadanja u stanju raspadanja pronađeno je juče oko 15 sati na Vračaru u Novopazarskoj ulici. Hitne službe su telo pronašle u stanu na 6. spratu.

Kako "Blic" nezvanično saznaje telo je poslato na Institut sudske medicine kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.