ALEKSANDROV LEŠ NAĐEN KAD JE ZATVORENIK ispričao da ga je BACIO U BUNAR: Meštani tvrde da je KASAPLJEN DO SMRTI
Bunar, Foto: Prinstcreen/Facebook/Vatrogasno Modrica

pronađeno telo

ALEKSANDROV LEŠ NAĐEN KAD JE ZATVORENIK ispričao da ga je BACIO U BUNAR: Meštani tvrde da je KASAPLJEN DO SMRTI

Meštani su za Srpski telegraf ispričali da ih je jeziv prizor šokirao, i da su Aleksandar i R. V. jedno vreme živeli zajedno u Aleksandrovoj kući u ovom selu

Objavljeno:

Telo Aleksandra Ranđelovića, čiji je nestanak prijavljen još na proleće ove godine, pronađeno je prošle nedelje u bunaru u vikend naselju Konatice kod Obrenovca. Prema nezvaničnim informacijama, telo mladića otkriveno je nakon što je njegovu lokaciju nekome u zatvoru otkrio Obrenovčanin R. V. koji se već dva meseca nalazi u pritvoru!

Kako "Blic" nezanično saznaje, misteriozni nestanak Aleksandra Ranđelovića razrešen je tek prošle nedelje, nakon što je R. V., koji se jedno vreme takođe vodio nestao, a koji je pre dva meseca uhapšen i nalazi se u pritvoru, nekome ispričao gde se nalazi Ranđelovićevo telo.

Kome je tačno R. V. otkrio ovu jezivu tajnu za sada nije poznato, ali je informacija došla do policije, koja je odmah otišla u selo Konatice kod Obrenovca da proveri da li su ti navodi tačni.

U jednom bunaru u ovom selu zaista su pronašli telo muškarca u poodmakloj fazi raspadanja.

Pojedini meštani pričali su za beogradske medije da je Aleksandrovo telo pronađeno iskasapljeno i odsečenih šaka, međutim potvrde ove informacije za sada nema, jer je telo muškarca bilo u poodmakloj fazi raspadanja i poslato je na obdukciju.

Kako saznajemo, na licu mesta nije bilo moguće utvrditi da li je mladić ubijen ili je preminuo na neki drugi način te je R. V. njegovo telo bacio u bunar kako bi ga se otarasio.

Meštani su za Srpski telegraf ispričali da ih je jeziv prizor šokirao, i da su Aleksandar i R. V. jedno vreme živeli zajedno u Aleksandrovoj kući u ovom selu.

- R. V. je tog muškarca bacio u bunar kod jedne oronule kuće u gornjem delu Konatica. Navodno je Aleksandar živeo kod njega u Obrenovcu neko vreme - kaže meštanka Konatica i dodaje da osumnjčenog poznaje odmalena i tvrdi da je narkomanski zavisnik.

Ona tvrdi da je R. V. odrastao u Konaticama kao jedinac u majčinoj kući, u koju se doselio njegov otac pre nego što se R. V. rodio.

- Bio je dobar dečko, ali mu je majka rano umrla, a on je ostao sam sa ocem i uhvatio se lošeg društva i pogrešnih navika i droge. Otac mu je posle umro, a on je pre četiri, pet godina prodao kuću i otišao iz Konatica. Živeo je po Obrenovcu privatno. U jednom momentu sam pomislila da se popravio i da više nema loše navike kad sam ga videla da radi kao kondukter u autobusu. Međutim, posle nekog vremena sam videla da je opet zagazio u poroke - tvrdi bivša komšinica R. V.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.