KONTIĆ JE PAO, A NEKOLIKO SATI KASNIJE DESIO SE NOVI HAOS U NS: Blindirana "mečka" samo buknula!
Ilustracija, Foto: Printscreen, Kurir

užas

KONTIĆ JE PAO, A NEKOLIKO SATI KASNIJE DESIO SE NOVI HAOS U NS: Blindirana "mečka" samo buknula!

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca požar u kome nije bilo povređenih je ugašen

Objavljeno:

Ispred kladionice ’’Maxbet’’ u Kisačkoj ulici u Novom Sadu, sinoć oko jedan sat nakon ponoći izgoreo je "mercedes" beogradskih tablica, a vozilo pripada jednom od vlasnika pomenute firme.

Zanimljivo je da je automobil koji je registrovan ili na firmu ili na vlasnika ’’Maxbeta’’ izgoreo nepunih 24 sata nakon hapšenja Ivana Kontića (35) u Crnoj Gori koji se tereti da je zverski pretukao M.M. (28) u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu ispred kladionice koja pripada pomenutoj firmi.

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca požar u kome nije bilo povređenih je ugašen, a materijalna šteta na vozilu je velika jer je izgoreo ceo motorni deo. U novosadskoj policiji kažu za ’’Blic’’ da su po prijavi intervenisali oko 1.20 sati nakon ponoći.

- Na mestu incidenta je obavljen uviđaj i obavešteno je nadležno javno tužilaštvo a daljom istragom biće utvrđeno u čijem je vlasništvu automobil i kako je došlo do požara – kratko nam je rečeno u policiji.

Podsetimo, Kontić je uhapšen juče u Podgorici na osnovu Interpolove međunarodne poternice a do 24. septembra kada se dogodio incident za koji se sumnjiči radio je kao jedan od direktora firme koja posluje u sklopu ’’Maxbeta’’.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.