Menjao prezime da bi se sakrio od ubice?! NOVI DETALJI UBISTVA NIŠKOG BIZNISMENA, dugovi mu došli glave
Draško R., Foto: Printscreen/ društvene mreže

UBISTVO

Menjao prezime da bi se sakrio od ubice?! NOVI DETALJI UBISTVA NIŠKOG BIZNISMENA, dugovi mu došli glave

Značajna je i informacija da su prilikom odlaska na puzu primetili muškarca u sivom odelu u krugu fabrike, čiji se identitet utvrđuje i ispituje se da li je on povezan sa zločinom.

Objavljeno:

Ne isključuje se mogućnost ni da je Draško bio žrtva lopova koji su uhvaćeni u krađi jer, kako je kazao Draškov drugar na licu mesta, takvi slučajevi su česti u pogonima.

Draško R. (46) niški biznismen čije je telo pronađeno u krugu fabrike u četvrtak oko 16 časova, imao je dva prezimena - porodično, kako se predstavljao na internetu i društvenim mrežam i novo, promenjeno, koje mu je stajalo u dokumentima.

Pored tela Draška R., koje su pronašli dvojica njegovih radnika nakon što su se vratili sa pauze za ručak, policija je našla macolu i čekić sa tragovima krvi za koje se pretpostavlja da su korišćeni u zločinu, međutim ni motiv ni identitet ubice do danas nisu rasvetljeni.

Kraci istrage sada sežu u nekoliko pravaca, a jedan od njih svakako se tiče Draškovog identiteta. Da li je promena prezimena imala bilo kakve veze sa zločinom, da li je Draško prezime promenio kako bi se sakrio od ubica, zasad nije najjasnije, mada su pojedini beogradski mediji objavili da mu je ranije bio zabranjen ulazak u pojedine evropske zemlje, te da je Draško na taj način lakše putovao.

- Forenzičari su pored tela Draška R. pronašli sekiru i macolu pa se ne isključuje mogućnost da su likvidaciju izvršila dva napadača. Međutim, deluje kao da izvršioci nisu planirali delo, već da je do njega došlo nakon svađe jer se nisu potrudili ni da sakriju oružje.

Radnici koji su ga pronašli ispričali su da Draško tog dana nije bio nervozan ili uznemiren, da im je kazao da idu na ručak ali da nije delovao užurbano ili uspaničeno. Značajna je i informacija da su prilikom odlaska na puzu primetili muškarca u sivom odelu u krugu fabrike, čiji se identitet utvrđuje i ispituje se da li je on povezan sa zločinom.

- Ovo ne liči na neku sačekušu i slično. Ovde, u halama mašinske induistrije često se krade. Krade se sve, od šahtiva preko kablova do oluka. Ovo jeste misterija za sada, ali izgleda da je lopov ušao da krade, da je Draško reagovao i da se u sukobu dogodilo ubistvo - komentarisano je Draškov drugar na licu mesta.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.