OTKRIVEN MISTERIOZNI DETALJ UBISTVA SRPSKOG BIZNISMENA: Ovo su najnovije indicije!
Foto: foto kurir printskrin

novi detalji

OTKRIVEN MISTERIOZNI DETALJ UBISTVA SRPSKOG BIZNISMENA: Ovo su najnovije indicije!

Zločin se dogodio 8. oktobra u popodnevnim časovima, kada je Draško ostao sam u jednoj hali, koju je nedavno iznajmio kako bi u njoj započeo proizvodnju nameštaja

Objavljeno:

Biznismen Draško R. (46), koji je u četvrtak ubijen macolom i sekirom u krugu fabrike "MIN kopeks" u Nišu, najverovatnije je poznavao svog ubicu, koji je i dalje u bekstvu.

Motiv zločina se utvrđuje, ali se pretpostavlja da je krvavom obračunu prethodila svađa oko neraščišćenih računa, koja je izmakla kontroli.

Zločin se dogodio 8. oktobra u popodnevnim časovima, kada je Draško ostao sam u jednoj hali, koju je nedavno iznajmio kako bi u njoj započeo proizvodnju nameštaja. Oko 15 sati, dvojicu svojih radnika je poslao na pauzu, a oni su ga sat vremena kasnije zatekli mrtvog, smrskane glave. Pored tela bile su macola i sekira, umazane krvlju.

Radnici, koji su rođena braća, odmah su pozvali policiju i bili su prvi ispitani, ali je ustanovljeno da nemaju nikakve veze sa ubistvom poslodavca.

- Ima indicija da je Draško kobnog dana nekog očekivao, te da je zato radnike poslao da ručaju, jer nije želeo da svedoče njihovom razgovoru. Postoje i neke tvrdnje svedoka iz kruga fabrike da je uoči ubistva viđen jedan čovek koji je ušao u Draškovu halu, ali to se još proverava. Verovatno je da zločin nije bio planiran, jer je ubica tokom obračuna iskoristio oruđe koje mu se našlo pri ruci - objasnio je naš izvor iz istrage.

Draškove komšije kažu da je on bio dobar čovek, ali da o njegovim poslovima ne znaju puno.

- Finansijski nije bio baš stabilan. Ima brata u Australiji koji ga je finansijski pomagao. On mu je i dao pare da iznajmi halu, a Draško je marta ove godine otvorio firmu. Delovalo je da se stvari kreću napred, svi smo iznenađeni ovim što se desilo - kaže meštanin niškog naselja Komren, gde je ubijeni živeo sa suprugom i dvoje dece.

Inače, Draško je porodično prezime zamenio drugim, a staro je zadržao samo na svom Fejsbuk profilu. Prema nezvaničnim informacijama, on je ranije imao izvesnih sukoba sa zakonom, zbog čega mu je bio zabranjen ulaz u neke evropske zemlje, pa je prezime promenio kako bi mogao porodicu da vodi na letovanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.