ŠESTI OKTOBAR JE NAJCRNJI DATUM ZA KAČAREVO: Tri tragedije U DANU, JEZIVE VESTI STIZALE JEDNA ZA DRUGOM!
Meštane Kačareva 6. oktobar zavio u crno, Foto: Printscreen

SUDBINA

ŠESTI OKTOBAR JE NAJCRNJI DATUM ZA KAČAREVO: Tri tragedije U DANU, JEZIVE VESTI STIZALE JEDNA ZA DRUGOM!

Osim što je Marija S. iz Kačareva ubijena u Pančevu, tog dana na putu Kovačica - Idvor u saobraćajnoj nesreći je poginuo mladić koji je vozio kombi, a sudario se s kamionom

Objavljeno:

Malo mesto kraj Pančeva, Kačarevo, ovih je dana zavijeno u crno. Tri tragedije u jednom danu - 6. oktobra - učinile su da se sahrane samo nižu, a crkvena zvona oglašavaju odlazak na večni počinak. Tišina, muk i neverica.

Osim što je Marija S. iz Kačareva ubijena u Pančevu, tog dana na putu Kovačica - Idvor u saobraćajnoj nesreći je poginuo mladić koji je vozio kombi, a sudario se s kamionom.

Poginuo je mladi fudbaler iz Kačareva Miloš Basarić. Njegova majka radi kao čistačica u ovoj školi, što je još više potreslo ceo kolektiv. Miloš je uvek bio tu da pomogne, kako na terenu saigračima, tako i svojim kolegama na poslu, ali i brojnim drugarima i prijateljima... Milošev prerani odlazak u večnost tek će se osetiti... Fudbalski klub Železničar izražava najdublje saučešće porodici Miloša Basarića - stoji u objavi FK Železničara iz Pančeva.

O slučaju Marije S., koja je ubijena u Pančevu naširoko se pisalo. Misterija strasti koja je dovela do smrti dvoje ljudi teško će se odgonetnuti. Ona je sa jednim muškarcem pronađena upucana u kolima u centru Pančeva, a najverovatnije je da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Preminula je u 31. godini života, a kraj njenog bilo je telo Milana Ž. (41) iz Velikog Gradišta. Za sobom je ostavila dvoje dece, jednu bebu i jednu tinejdžerku, koju je rodila veoma mlada.

Međutim, još jedan slučaj, o kom se nije izveštavalo, zadesio je tog dana Kačarevo. U jednoj kući 6. oktobra pronađeno je telo muškarca, koji je imao vidljive povrede. Da li je čovek ubijen ili je samo reč o tragičnom kraju bez osumnjičenih, tek će da se istraži.

- U ulici Srbijanskoj pronađeno je beživotno telo lica muškog pola identifikovano kao R. M. (61) sa poslednjim prebivalištem u Kačarevu. U konkretnom slučaju utvrđeno je da je lice samo živelo u domaćinstvu na navedenoj adresi. Na licu mesta izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika PU Pančevo kojom prilikom su na beživotnom telu uočene povrede - kazali su nam u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Naložena je obdukcija tela, kao i toksikološko-hemijska analiza krvi i tkiva, a, kako dodaju u Tužilaštvu, preduzimaju se i druge radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti ovog muškarca.

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.