IGRAO SE OKO KUĆE, PA SEBI STEGAO VEZICU OKO VRATA: Roditelji u dvorištu kod Subotice pronašli telo sina (12)
Tragedija, Foto: Tanjug

TUGA

IGRAO SE OKO KUĆE, PA SEBI STEGAO VEZICU OKO VRATA: Roditelji u dvorištu kod Subotice pronašli telo sina (12)

Tragedija se, kako saznajemo, dogodila u dvorištu porodične kuće, u pomoćnoj prostoriji pri domaćinstvu

Objavljeno:

Dvanaestogodišnji D. K. iz sela Hajdukovo kod Subotice pronađen je mrtav jutros u dvorištu kuće, a prema informacijama iz istrage najverovatnije je izvršio samoubistvo iz nehata.

U subotičkoj Policijskoj upravi kažu da jedino mogu da potvrde da je pronađeno telo dečaka, dok istragu o ovom slučaju vodi Više javno tužilaštvo u Subotici. Policija je odmah izašla na lice mesta, a zbog okolnosti i nadležni iz tužilaštva.

Tragedija se, kako saznajemo, dogodila u dvorištu porodične kuće, u pomoćnoj prostoriji pri domaćinstvu u Školskoj ulici u vangradskoj subotičkoj Mesnoj zajednici “Hajdukovo”.

- Prema prvim informacijama dečak je izgubio život iz nehata nesrećnim slučajem. Igrao se u pomoćnoj prostoriji u dvorištu i pretpostavlja se da je vezao sebi nekakavu vezicu za kese oko vrata i na taj način se udavio. Kada je pronađeno njegovo telo nije davao znakove života – kaže izvor “Blica”.

Telo dečaka iz Hajdukova biće u subotu otpremljeno na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicine.

- Tačan uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom u novosadskom Institutu za sudsku medicine. Nezahvalno je donositi zaključke pre nego što bude urađena obdukcija – kaže izvor blizak istrazi.

U dvorištu porodične kuće u kojoj se dogodila tragedija, pod tremom, na stepeniku danas je sedela uplakana majka, još jedna žena i devojčica.

- Otiđite molim vas i ostavite nas – jedva je izgovorila bolom skrhana majka nesrećnog dečaka.

Tuga u Hajdukovu

U Hajdukovu vlada ogromna tuga. Svi su čuli za tragediju i u neverici kažu da se nikada ranije nije desila ništa slično u njihovom kraju koji važi za mirno naselje.

- Lično ne poznajem porodicu, ali sam čuo šta se dogodilo. Otac je zanatlija, limar, majka domaćica. Imaju još dve devojčice. Mnogo mi je žao deteta, njihovog sina, ali i roditelja. Kako ljudi uopšte prežive takvu tragediju. Rekli su da se dečak igrao, da je bio dobro i veselo dete i da je slučajno oko vrata previše zategao vezicu, ali da nije verovatno nije mogao da je oslobodi, otpusti i dođe do vazduha. To je zaista strašno - kaže meštanim Hajdukova.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.