TO JE TO, OTKRIVENA TAJNA UBIJENOG BIZNISMENA U NIŠU: Istraga pokazala jedan detalj koji ga je koštao života
Mesto zločina, Foto: Kurir tv printscreen

zločin

TO JE TO, OTKRIVENA TAJNA UBIJENOG BIZNISMENA U NIŠU: Istraga pokazala jedan detalj koji ga je koštao života

Draškovo beživotno telo oko 16.15 sati pronašla su dvojica njegovih radnika nakon povratka sa pauze

Objavljeno: 09:41h

Nišlija koji je juče ubijen u fabričkoj hali u krugu preduzeća „MIN Kopex“ na Bulevaru 12. februar iz još neutvrđenih razloga, promenio je prezime. Prezime, koje mu je porodično, navedeno je na njegovom Fejsbuk profilu, a u ličnoj karti, i u podacima o firmi, čiji je vlasnik stoji drugo. Bio je otac dva maloletna deteta.

Istražni organi sada ispituju da li su razlozi za promenu identiteta u vezi sa događajima koji su Draška R, koštali života.

Draškovo beživotno telo oko 16.15 sati pronašla su dvojica njegovih radnika nakon povratka sa pauze.

- Draško je kupio halu u krugu ove firme u nameri da tu pokrene proizvodnju. Radio je sa svojim ljudima do popodneva, a onda im je kazao da odu na ručak i odmore se, a da se zatim vrate na posao. Dvojica radnika u dogovoreno vreme vratila su se u halu, gde su ugledali leš svoga poslodavca sa vidnim povredama na glavi. Pored tela su bili macola i sekira sa tragovima krvi, pa se pretpostavlja da su bili oruđe ubistva – navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

S obzirom na to da su korišćena dva predmeta za Draškovo ubistvo, ne isključuje se mogućnost da su u zločinu učestvovala dva izvršioca, ali za sada nema nikakvih informacija ni o motivu ubistva niti o identitetu napadača.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Borisav Radonjić saopštio je da je policija obavila uviđaj u prisustvu zamenika VJT, te da je dat nalog da se telo pošalje na obdukciju. Tek nakon obdukcije biće poznat uzrok smrti, kao i da li je Draško ubijen predmetima koji su pronađeni pored njegovog tela.

Oba oruđa biće podvrgnuta forenzičkoj obradi radi pronalaženja eventualnih tragova koja mogu pomoći otkrivanju počinilaca.

- Još se ne zna ni da li su počinioci došli u firmu sa namerom da ubiju Draška, ili je došlo do sukoba koji je izmakao kontroli. Za sada je ova druga verzija verovatnija, s obzirom na to da je upotrebljeno oruđe koje se napadaču ili napadačima našlo pri ruci. To što su ga ostavili na mestu zločina, takođe ukazuje da je do ubistva iznenada došlo, s obzirom na to da se počinioci nisu potrudili ni da prikriju tragove. Međutim, to što su čekali da Draško ostane sam pre nego što su ušli u halu, ukazuje da im namere nisu bile prijateljske.

Kako se navodi na poslovnim sajtovima, ubijeni je bio vlasnik firme za proizvodnju nameštaja za poslovne i prodajne prostore koja je osnovana 18. marta ove godine i čije je sedište na adresi gde je pokojni živeo. Prema nezvaničnim informacijama, u poslu mu je finansijski pomagao brat koji živi u inostranstvu.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.