MARIJA NIJE USPELA DA POBEGNE POMAHNITALOM MILANU: Uspeo je da je STIGNE pa joj je PUCAO u glavu!
Marija je pokušala da pobegne, Foto: Facebook, Instagram

STRAVIČNO

MARIJA NIJE USPELA DA POBEGNE POMAHNITALOM MILANU: Uspeo je da je STIGNE pa joj je PUCAO u glavu!

Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema rečima komšija, kobnog dana žestoko posvađali

Objavljeno:

Milan je u utorak došao na Marijina vrata i počeo da lupa. Nije htela da mu otvori, ali je on bio baš uporan, vikao je, cela zgrada se orila.

Dvadesetak minuta je to trajalo. Svađa se posle toga utišala, mislili smo da je otišao, ali smo potom čuli pucnjavu.

Ovo su juče za Kurir rekle komšije Marije Stanojoski (31), koju je u automobilu "golf" na parkingu ispred zgrade u Pančevu u kojoj je živela ubio Milan Živojinović (41) iz Velikog Gradišta, pa potom izvršio samoubistvo.

foto: Damir Dervišagić

Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema rečima komšija, kobnog dana žestoko posvađali.

- On je nju prekjuče uznemiravao, a zašto ona nije htela da mu otvori, ne znam. Kad je vika prestala, Marija je izašla iz stana, verovatno verujući da je Milan otišao. Međutim, on je nju izgleda čekao sakriven u prolazu između zgrada i čim je video da izlazi, pošao je ka njoj.

Ona je počela da beži, ali ju je pojurio. Otrčala je do svog "golfa" i ušla u nameri da pobegne - prepričava dramu koja je prethodila tragediji sagovornik Kurira. Kako kaže, iako je žena uspela da uđe u auto, nije mogla da se spase od pomahnitalog Milana.

- Uleteo je na mesto suvozača čim je otključala. Svađa se nastavila i u autu, a Milan je najpre ispalio hitac iz pištolja u krov "golfa", najverovatnije da bi zastrašio Mariju.

Kako ona nije odustajala od toga da ne želi da razgovaraju, on joj je prislonio pištolj na čelo i pucao je. Potom je pucao i sebi u slepoočnicu - kaže izvor i dodaje da su zločin snimile i sigurnosne kamere.

Dva braka

Meštani Velikog Gradišta kažu da Milana nisu dobro poznavali, jer je on u rodni grad povremeno dolazio. - Bio je u braku i ima decu. Posle se razveo i oženio ženom iz Bosne, s kojom je otišao u Slovačku, ali ne znamo da li se razveo i od nje. Čuli smo da je vozio autobus po Nemačkoj - kažu komšije.

Naš sagovornik kaže da pištolj iz kog je Živojinović pucao pripada njegovom ocu i da ga je on legalno posedovao.

- Pretpostavlja se da je krišom uzeo očev pištolj, ali i auto, kojim se iz Gradišta dovezao do Pančeva. Sumnja se da je došao do Marije kako bi razjasnili njihov odnos - objašnjava izvor.

foto: Printscreen/Facebook

Komšinica kaže da je čula da se Marija jedno vreme viđala s nekim oženjenim čovekom.

- Pričala je da želi da prekine tu vezu, ali se on nikako nije mirio s tim. Bio je ljubomoran i proganjao ju je - kaže komšinica. Komšije dodaju i da je ona radila kao prevodilac u firmi, ali i da je predavala nemački u školama.

Dobrostojeća porodica

Komšije kažu da ubijena žena potiče iz dobrostojeće i ugledne porodice. - Otac je bio vojno lice, čuli smo da je imao čin majora. Kasnije je otvorio auto-plac. Marija se školovala, završila je fakultet, usavršavala se. Radila je i više poslova da bi deca lepo živela - kaže komšija.

- Živela je sa svojom decom. Milana nismo poznavali. S njom je do pre tri meseca živeo neki drugi muškarac - kaže komšija i dodaje da se sa ubijenom nisu previše družili.

- Načuli smo da je Milana upoznala u Nemačkoj, gde je bila na usavršavanju jezika. On je navodno tamo radio kao šofer - kaže komšija.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.