ŠOKANTAN SNIMAK U BG! Ovoj ženi preti 12 GODINA ZATVORA zbog STRAŠNE STVARI koju je uradila svojoj BEBI! (VIDEO)
Majka baca bebu, Foto: Print Screen Youtube

MAJKA

ŠOKANTAN SNIMAK U BG! Ovoj ženi preti 12 GODINA ZATVORA zbog STRAŠNE STVARI koju je uradila svojoj BEBI! (VIDEO)

Ona se, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, tereti za dva krivična dela.

Objavljeno:

Beba od sedam meseci koju majka bukvalno bacaka kao da je lutka, a ne živo biće, ima povrede, saznaje "Blic". Majka Silvija Saitović (21) koja je snimljena dok se grubo ponaša prema detetu starom sedam meseci, tereti se za dva krivična dela i preti joj kazna zatvora od 12 godina.

Kako sazanjemo, u narednim danima utvrdiće da li su povrede koje ima beba nastale tog dana kada je majka i snimljena na Novom Begoradu, u Bulevaru Zorana Đinđića, ili ranije.

Podsetimo, jezivi snimak žene kako bacaka bebu izazvao je burne reakcije javnosti, nakon čega su reagovale i nadležne službe. Kako su preneli mediji, utvđeno je da se radi o Silviji Saitović (21), koja već ima dvoje dece.

Ona se, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, tereti za dva krivična dela: zapuštanje i zlostavljanlje maloletnog lica, za šta je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 5 godina, i i nasilje u porodici, stav 3 - teško narušavanje zdravlja maloletnog lica, za šta je zaprećena kazna od 2 do 10 godina zatvora.

Saitovićava će sutra iil prekostura biti saslušana u tužilaštu, a od sinoć joj je određeno u policijsko zadržavanju od 48 sati.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.