MAJCI KOJA JE PODVODILA ĆERKU VLASNIKU LUNA-PARKA SUD JE REKAO OVO: Srbija je besna!
Ponovo odloženo suđenje, Foto: Printscreen/Google streetview

POTVRĐENO

MAJCI KOJA JE PODVODILA ĆERKU VLASNIKU LUNA-PARKA SUD JE REKAO OVO: Srbija je besna!

Suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa maloletnika

Objavljeno:

Drugi put zaredom u protekle dve nedelje u Višem sudu u Nišu danas je odloženo je suđenje Anici B. (41) iz Niša, koja je optužena za trgovinu ljudima u saizvršilaštvu jer je, kako se sumnja, prošle godine, svoju tada maloletnu ćerku I. B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz okoline Pirota a sina (12) odvela da radi u njegovom luna-parku ne bi li tako namirila svoja novčana dugovanja.

Prošlog puta, 24 septembra, suđenje je bilo odloženo jer je drugooptuženi Branislav M., kome se na teret stavlja trgovina ljudima u saizvršilaštvu u sticaju sa krivičnim delom proganjanje, neposredno pred početak suđenja angažovao branioca a do tada je imao branioca postavljenog po službenoj dužnosti.

Današnje ročište nije održano, kako navodi portparol Višeg suda Irena Gušić jer "nisu ispunjeni uslovi da se pretres održi" a nastavak suđenja je odložen za 13. oktobar.

Kako je "Blic" pisao, na pripremnom ročištu održanom krajem avgusta u Višem sudu u Nišu i Anica B. i Branislav M. negirali su krivicu.

Suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa maloletnika.

Da podsetimo, slučaj je otkriven u oktobru prošle godine. Prema nezvaničnim informacijama, Anica se u više navrata viđala sa Branislavom pozajmljijući novac od njega. Kada je on u jednom trenutku zatražio pare, a ona nije imala, sumnje se da mu je ponudila svoju ćerku radi seksa kako bi se "razdužili".

Međutim, kada su se devojčica i Branislav našli i krenuli kolima ka Niškoj Banji, ona se usprotivila pa nije uspeo da je obljubi ni uz upotrenu sile. Pretio joj je posle toga i slao preteće poruke, ali je dveojčica pobegla kod oca koji je podneo prijavu policiji. Istragom je navodno otkriveno da je Anica, kako se sumnja, i sina iz prvog braka poslala kod Branislava u luna-park da radi, kako bi, prodajući karte, isplatio njena dugovanja, iako kao dvanaestogodišnjak nikako ne bi smeo da bude radno angažovan. Nakon toga je uhapšen i Branislav.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.