PREREZAO JOJ VRAT ISPRED KUĆE: UBICA MILICE BARAŠIN ŠETA SLOBODAN VEĆ 10 GODINA, majka nema ni trunku nade u sebi
Zločin koji Srbija ne pamti, Foto: Printskrin: Youtube/Radio-televizija Vojvodine

TAJNA SOMBORSKE PRUGE

PREREZAO JOJ VRAT ISPRED KUĆE: UBICA MILICE BARAŠIN ŠETA SLOBODAN VEĆ 10 GODINA, majka nema ni trunku nade u sebi

Tinejdžerku je te noći u 21.15 stotinak metara od kuće, pored pruge u naselju Zorka, s leđa napao nepoznati muškarac i prerezao joj vrat

Objavljeno:

Kobne večeri 7. oktobra 2010. godine, ugašen je život Milice Barašin, šesnaestogodišnjakinje koja je pohađala Srednju hemjsko-tehnološku školu u Somboru.

Tinejdžerku je te noći u 21.15 stotinak metara od kuće, pored pruge u naselju Zorka, s leđa napao nepoznati muškarac i prerezao joj vrat. Ubica do danas nije otkriven, a Somborska pruga i dalje čuva tajnu zbog koje Miličina majka, Svetlana Simendić živi bez nade i ćerke jedinice.

"Više se ne nadam, nema šanse da ga pronađu. Prestala sam da idem u policiju pre četiri godine kada su mi rekli da inspektor nije tu, a on izlazi na zadnja vrata, to me je baš pogodilo, nisu više imali šta da mi kažu", započinje priču majka ubijene devojčice.

foto: Printskrin Youtube / Radio Televizija Vojvodine

Majci Svetlani ni danas nisu vraćene stvari koje je devojčica imala kod sebe u trenutku kada se lavovski borila protiv napadača.

"Dali su mi samo moj laptop koji su izeli još tada, sve svari koje je Milica imala kod sebe nisu mi ni danas vraćene, to je sve tamo u fioci gde čeka suđenje", kaže Svetlana Simendić.

Svetlana Simendić
Svetlana Simendićfoto: Printskrin: Youtube/Radio-televizija Vojvodine

Na pitanje kako je uspela da ostane snažna i nastavi dalje sa svojim životom, Svetlana nam je rekla da se posvetila budućnosti, ali i da je to sudbina od koje se ne može pobeći.

"Prvih šest meseci sam bila pod lekovima, kako je vreme odmicalo, jednostavno sam se pomirila sa tim i shvatila da je to sudbina, da je negde zacrtano. Spavam u njenoj sobi, svako jutro prvo kad otvorim oči vidim njenu sliku i znam da ćemo jednog dana sigurno biti ponovo zajedno", priča nam Svetlana.

Podsetimo, kobne noći je Milica imala slušalice u ušima i najverovatnije nije čula da neko ide iza nje. Mladić koji ju je poslednji video je rekao da je iza nje išao muškarac sa kapuljačom. Tinejdžerka se borila svom snagom, o čemu svedoče brojne posekotine i odsečen kažiprst. Devojčici je prerezana glavna aorta na vratu i ostavljena je da leži u lokvi krvi.

Njeno telo pronašla je žena koja je kolima prolazila pored pruge.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica bi mogao da bude osoba koja ne boravi trenutno u Srbiji, već se nalazi u inostranstvu.

Da li je potrebno da počini još jedan zločin da bi bio uhvaćen ostaje nam da vidimo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.