AU ČOVEČE, ŠTA BRE TO RADIŠ?! Ovaj snimak razbesneo je celu Srbiju, da li je ovaj vozač normalan? (VIDEO)
na videu koji je zabeležen na Iriškom vencu, na Fruškoj gori, vidi se kako vozač automobila marke "pežo" vozi u kontrasmeru, Foto: Instagram/NSvožnje

STRAŠNO

AU ČOVEČE, ŠTA BRE TO RADIŠ?! Ovaj snimak razbesneo je celu Srbiju, da li je ovaj vozač normalan? (VIDEO)

Ovo nimalo bezazleno ponašanje vozača izazvalo je lavinu komentara korisnika društvene mreže Instagram

Objavljeno:

Posle jučerašnjeg snimka divlje vožnje u Beogradu, gde vozač automobila daje pun gas u zaustavnoj traci, na društvenim mrežama se pojavio još jedan koji je zabeležio podjednako opasnu i neodgovornu vožnju.

Naime, na videu koji je zabeležen na Iriškom vencu, na Fruškoj gori, vidi se kako vozač automobila marke "pežo" vozi u kontrasmeru, a ostali vozači ga sa mukom izbegavaju, dok se približavaju delu puta označenom sa dvostrukom krivinom.

Ovo nimalo bezazleno ponašanje vozača izazvalo je lavinu komentara korisnika društvene mreže Instagram.

- Meni se desilo jednom da mi je budala naletela iz kontrasmera. Ne znam šta im je u glavama. Od tada, iako su obe trake naše, ja uz straha samo desnom idem - napisao je korisnik Instagrama koji je već jednom izbegao nesreću na Iriškom vencu.

A bilo je i onih koji su skrenuli pažnju na činjenicu da niko od ostalih učesnika u saobraćaju nije uradio ništa, osim što je snimao.

- Najgluplje je što ostali vozači prolaze i snimaju, umesto da zaustave čoveka i narede mu da se okrene dok nije nikoga ubio. Ne razumem zaista toliko odsustvo zdravog razuma kod svih vozača na ovom videu - napisala je jedna korisnica.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.