BIZNISMEN KOJI JE UBIJEN U NOVOM PAZARU KRIO JE ORUŽJE U ŽARDINJERI:  Pucnjava je bila neizbežna zbog PAŠENOGA
Policija, Foto: Youtube/Printscreen/Online spotlight videos

potegli oružje

BIZNISMEN KOJI JE UBIJEN U NOVOM PAZARU KRIO JE ORUŽJE U ŽARDINJERI: Pucnjava je bila neizbežna zbog PAŠENOGA

Hici su u četvrtak uveče odjeknuli u novopazarskom naselju Jalija

Objavljeno:

Ubistvo kosovskog biznismena Selajdina Janjeva u Novom Pazaru koje se odgiralo u četvrtak uveče, rasvetljeno je hapšenjem E. Š. i Dž. P. i dok se utvrđuju motivi ovog zločina, za koje se veruje da leže u neraščišćenim porodičnim odnosima, isplivavaju novi detalji iz noći likvidacije koji jasno opisuju da je sukob bio ranije pripremljen i isplaniran.

Hici su u četvrtak uveče odjeknuli u novopazarskom naselju Jalija oko 19 časova ispred jednog lokala, a kako se do sada saznalo, ispalili su ih nedavno uhapšeni ali i sama žrtva.

Naime, susret trojice muškaraca dogovoren je ranije tog dana, a na lice mesta, osim Janjeve, došli su njegov kako smo saznali pašenog Dž. P., u društvu sa E. Š. Da je Janjevi i drugoj dvojici muškaraca od samog početka bilo jasno da će doći do sukoba jasno govori podatak da su i jedna i druga strana došle naoružane.

Prema dosadašnjim informacijama, Dž. P. se posle kraće rasprave sa biznismenom okrenuo i krenuo ka automobilu, kada je Janjeva dohvatio pištolj sakriven u žardinjeri i zapucao u njegovom pravcu. Pogodio ga je u nogu, a zatim je vatru uzvratio i muškarac koji je bio u društvu sa Dž. P. pogodivši Janjeva koji je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo.

Sama činjenica da je Janjeva neposredno pre susreta pištolj sakrio u žardinjeru, a da je i susprotstavljena strana došla naoružana, jasno govori da su svi učesnici ovog događaja znali da može doći do revolveraškog obračuna.

Prema nezvaničnim informacijama, Selajdin Janjeva je privrednik iz Prištine, vlasnik kompanije za prevoz putnika i robe "Selo turs", a bio je oženjen Novopazarkom i u ovom gradu je povremeno živeo.

Mesto vatrenog okrsaja u naselju Jalija

Postoje određene informacije da se tog dana razveo, te bi se porodične nesuglasice mogle upravo kriti iza tog podatka.

- Sa pašenogom DŽ.P. je bio u svađi, ali još uvek ne znamo zbog čega. Imamo neke informacije da se Janjeva juče razveo od supruge i da je možda tom prilikom došlo do nekog konflikta. Najverovatnije su se dogovorili da se nađu na tom mestu, u prilog čemu govori da je Janjeva unapred sakrio pištolj u žardinjeri, očekujući sukob - ispričao je ranije naš izvor iz istrage.

Selatin Janjeva

Ipak, motiv, kao i sve druge okolnosti će u potpunosti biti rasvetljene policijskom istragom.

Sigurnosne kamere sa okolnih zgrada snimile su trenutak ubistva na kom se vidi da je pucanjvi prethodila svađa muškaraca.

Stigli rođaci sa Kosova, policija obezbeđivala bolnicu

U Novi Pazar je, nakon što su čuli da je Janjeva ubijen, došlo nekoliko rođaka Janjeve sa Kosova koji su se okupili ispred Opšte bolnice, čekajući rezultate obdukcije i kako bi otkrili kako je poginuo. Istovremeno, ispred te zdravstvene ustanove su bili rođaci njegovog pašenoga pa je bilo primetno pojačano prisustvo policije.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.