MAJKA JE POSLE 15 GODINA POTAŽILA SVOJE DETE! Istina koju je otkrila će vas šokirati! Zar ima takvih monstruma?
Nestala devojčica/ilustracija, Foto: printscreen/policija Mičigen

otmica devojčice

MAJKA JE POSLE 15 GODINA POTAŽILA SVOJE DETE! Istina koju je otkrila će vas šokirati! Zar ima takvih monstruma?

Trebao im je njen DNK, jer je policija pronašla telo nepoznate devojke u Racinu i želeli su da provere je li to njena ćerka.

Objavljeno: 08:37h

Amerikanka Cathy Terkanian (62) 70-tih godina prošloga veka rodila je ćerku koju je dala na usvajanje kada je bebi bilo samo devet meseci. Cathy je tada bila tinejdžerka u New Orleansu, a odtada nije prošao nijedan dan da nije pomislila na nju.

- Moja majka borila se s rakom dojke, a meni se život raspadao, Imala sam 17 godina i hrpu porodičnih problema, usvajanje se činilo kao sjajna ideja. Uvek sam kasnije zamišljala da moj ćerka ima sjajan život, ispričala je medicinska sestra u penziji za People.

Odlučila je da će je potražiti, ali tek kada njena ćerka, koju je nazvala Alexis, dođe u tinejdžerske godine.

- Nisam želela da joj se mešam u život dok je mala, tako da sam čekala do njjenih 15. godina, rekla je.

Srce joj se slomilo kada je saznala da je dokumentacija o usvajanju zapečaćena, ali tračak nade pojavio se kada je 2010. godine primila pisma iz Centra za socijalni rad sa molbom da im se javi.

- Mislila sam da ću je konačno upoznati, priseća se Terkanian.

Umesto dugoočekivanog susreta, saznala je da je bolnu istinu. Njena Alexis je nestala u martu 1989. godine, kada je imala samo 14 godina. Trebao im je njen DNK, jer je policija pronašla telo nepoznate devojke u Racinu i želeli su da provere je li to njena ćerka.

Socijalni radnici odbili su da otkriju njen identitet, odnosno ime koje su joj dali roditelji.

Otkrili su joj samo da je nestala u saveznoj državi Virginia. Cathy Terkanin i njenom suprugu Edwardu nije preostalo ništa drugo nego pronađu podatke na internetu. Ubrzo su otkrili ime nestale ćerke na web stranici policije Michigena - Aundria Bowman.

- Bili smo u šoku, ali odmah smo se bacili na posao, prisetila se.

Terkanin je saznala da je Aundria nestala iz okruga Allegan u Michigenu. Takođe je saznala da se Aundria poverila prijateljima iz škole da je otac, Dennis Bowman, zlostavlja.

Kada je kontaktirala policiju u Virginiji saznala je da Dennis Bowman ima kriminalni dosije.

Između ostalog, oteo je šestogodišnjakinju pre nego što je usvojio njenu ćerku.

- Još uvek ne mogu da verujem da su moje dete dali tom čoveku.

Takođe je saznala da je Bowman, pripadnik mornarice, priznao krivicu za napad sa namerom da počini kriminalno seksualni delikt u slučaju iz 1980. godine kada je 19-godišnjakinju pokušao da namami u šumu.

- Odmah sam pomislila, ovaj lik je to učinio. Imala sam osećaj da je on to učinio, rekla je.

Kontaktirala je mičigenske vlasti o slučaj nestale ćerke, unajmila privatnog detektiva i delila letke sa informacijom o nestanku 14-godišnje devojčice.

- BIla sam odlučna da otkrijem šta se dogodilo.

Nažalost, ubrzo je Terkanian saznala tužnu istinu. U novembru 2019. godine Bowman je na temelju DNK analize optužen za ubistvo 25-godišnje Kathleen Doyle, supruge mornaričkog pilota koja je silovana, izbodena i zadavljena u Norfolku u Virginiji, 1980. godine.

Ur birthday wasn't forgotten dear daughter and neither are u! Love u Alexis!

Posted by Cathy Terkanian on Субота, 24. јун 2017.

U junu ove godine je Bowman (71) priznao krivicu za ubistvo, silovanje i pljačku i osuđen je na doživotni zatvor.

Bowman je navodno u novembru priznao inspektorima da je udario Aundriju tokom svađe, nakon čega je ona pala niz stepenice i slomila vrat. U ferbuaru 2020. u dvorištu kuće Dennisa Bowmana pronađeni su posmrtni ostaci Aundrije.

Dennis Bowman je u međuvremenu optužen za ubistvo, zlostavljanje maloletnice i osakaćivanje ljudskog tela. Još se nije izjasnio o optužbi.

Nakon svega Cathy Terkanian planira da poništi usvajanje ćerke i da joj vrati ime koje joj je dala po rođenju - Alexis.

- Kremiraću je i dovesti kući. Ona je moje dete, Pripada meni. Nijedna majka ne bi učinila drugačije. A kada ja umrem, ona će biti pokopana sa mnom, rekla je Terkanian.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.