UHAPŠENI GNUSNO LAGAO NAKON ŠTO JE SILOVAO MUČENOG MLADIĆA: Jauci su odzvanjali, a evo šta je bilo u komšiluku
silovanje, Foto: Profimedia, Dado Djilas

horor

UHAPŠENI GNUSNO LAGAO NAKON ŠTO JE SILOVAO MUČENOG MLADIĆA: Jauci su odzvanjali, a evo šta je bilo u komšiluku

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu

Objavljeno:

Milan N. (21) i Nikola M. (21) osumnjičeni da su u noći između ponedeljka i utorka seksualno zlostavljali mladića (19), kobne večeri su u društvu sa svojom žrtvom došli u kuću osumnjičenog Milana i pili alkohol.

Jauke i zapomaganje nesrećnog mladića komšije navodno nisu čuli zbog - glasne muzike.

Prema saznanjima "Novosti", trojica prijatelja su kobne večeri zajedno kupila alkohol i otišla u Milanovu trošnu kuću, koja se nalazi u dvorištu napuštene zgrade u centru Bele Crkve. U jednom momentu, Nikola M. je u vidno pijanom stanju šipkom počeo da udara mladića, jer je odbio da imaju polni odnos, nakon čega ga je i silovao.

Drugi osumnjičeni Milan N., koji se nešto kasnije sam predao policiji, ispričao je istražiteljima da je, navodno, pokušao da spreči Nikolu, ali da je i on sam dobio batine.

Iako se sve desilo u dvorištu u kom živi još četrdesetak ljudi, niko nije čuo zapomaganja mladića, jer je navodno bila puštena glasna muzika.

Mladić je sa teškim povredama sam otišao u lokalni dom zdravlja da bi mu bila ukazana lekarska pomoć, odakle su ga hitno prebacili u vršačku bolnicu. Tamo su mu konstatovane povrede glave i leđa, a na polomljenu šaku stavljen mu je gips.

Lekari su, po službenoj dužnosti, o svemu obavestili policiju, koja je saslušala žrtvu. On je tada podneo prijavu protiv dvojice drugara zbog silovanja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.