MISTERIJA SMRTI MLADIĆA KOG JE UBIO VOZ! Imao je problema s drogom i velike dugove, UBIJEN PA OSTAVLJEN NA ŠINAMA?!
Voz, Foto: Beta / Saša Đorđević

nesreća na pruzi

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA KOG JE UBIO VOZ! Imao je problema s drogom i velike dugove, UBIJEN PA OSTAVLJEN NA ŠINAMA?!

Za sada nije poznato da li se radi o svesnom činu, odnosno samoubistvu ili samo o nepažnji mladića.

Objavljeno:

Nesreća na pruzi kod Požarevca, kada je putnički voz koji saobraća na relaciji Požarevac-Majdanpek pregazio Vojkana Dragića (36) iz Kostolca podelila je mišljenje javnosti u Požarevcu i Kostolcu.

Dok jedni govore da je u pitanju nesreća, drugi imaju mnogo razloga da veruju u drugačiji scenario.

Zvanično do nesreće je došlo dok je mladić sedeo na pružnom koloseku. U jednom trenutku, na njega je naleteo voz koji se kretao iz pravca Majdanpeka ka železničkoj stanici u Požarevcu.

Na licu mesta ubrzo je obavljen uviđaj, u kome je učestvovala i železnička komisija. Dežurni tužilac naložio je obdukciju tela, kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti. Na ovoj deonici pruge saobraćaj je bio u prekidu oko dva sata, zbog uviđaja. Za sada nije poznato da li se radi o svesnom činu, odnosno samoubistvu ili samo o nepažnji mladića.

Međutim odmah pošto se saznalo za ovu nesreću, po Požarevcu i Kostolcu počele su da kruže priče da je nastradali bio narkomanski zavisnik i da je imao velike dugove.

Takođe, moglo se čuti i da je ubijen na nekom drugom mestu, a onda donet i ostavljen na pruzi. Sve činjenice oko ovog slučaja trebalo bi da se utvrde posle obdukcije i sačinjavanja policijskog izveštaja.

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.