RADMILA JE ROBIJALA ZBOG SMRTI BEBE, A ONDA SU JE NAŠLI MRTVU: Pre toga su je šaltali po zatvorima BAŠ DUGO
Radmila Milosavljević, Foto: Kurir

PSIHIČKI PROBLEMI

RADMILA JE ROBIJALA ZBOG SMRTI BEBE, A ONDA SU JE NAŠLI MRTVU: Pre toga su je šaltali po zatvorima BAŠ DUGO

Smrt je zabeležena 27. septembra 2020. godine u ambulanti Okružnog zatvora u 22.40

Objavljeno: 29.09.2020. 13:34h

Protiv Radmile M. koja je prekjuče preminula u Okružnom zatvoru u Beogradu, pred Višim sudom u Šapcu vodio se postupak za teško ubistvo. Ona je bila osumnjičena za ubistvo petomesečnog sina, zbog čega se po rešenju tog suda nalazila u pritvoru od 31. decembra 2019. godine.

- Zbog psihičkih problema koje je optužena imala, o čemu se izjasnio tim psihijatara, prebačena je iz Kazneno popravnog zavoda u Šapcu u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, odakle je opet prebačena u Okružni zatvor u Beogradu - naveli su nam iz Višeg suda.

Kako su napomenuli, smrt je zabeležena 27. septembra 2020. godine u ambulanti Okružnog zatvora u 22.40, a uzrok njene smrti za sada je nepoznat.

Podsetimo, smrt deteta desila se 20. aprila 2019. godine u porodičnoj kući u Petlovači nadomak Šapca. Majka je najpre tvrdila da je dete nahranila mlekom, posle čega je zaspalo, te da se kasnije nije probudilo. Dečak je sahranjen 23. aprila.

To je, ranije smo preneli, bila druga tragedija u višečlanoj porodici, koja je već ostala bez jednog sina. Radmila, koja je već imala dete iz prvog braka i dvoje zajedničke dece sa Sašom M, na prethodnom porođaju je izgubila dete. Potom su roditelji dobili K. M, ubijenog u petom mesecu života. Obdukcija leša dečaka pokazala je da se dete nije samo ugušilo.

Kako je saznao reporter Telegrafa, okrivljena se porodila još jednom tokom boravka u zatvoru, a dete je smešteno u hraniteljsku porodicu.

(Espreso.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media