ON JE UČIO ŠIPTARA DA MEŠA DROGU SA BRAŠNOM I PRAŠKOVIMA: Dušan se plašio ROBIJE I BATINA, zato je morao DA PLAĆA
Dušan Spasojević, Foto: Privatna arhiva

LEGENDE DEVEDESETIH

ON JE UČIO ŠIPTARA DA MEŠA DROGU SA BRAŠNOM I PRAŠKOVIMA: Dušan se plašio ROBIJE I BATINA, zato je morao DA PLAĆA

Dušan o drogi ništa nije znao

Objavljeno:

Jordan Antonić, bivši komandir straže u Okružnom zatvoru u Beogradu gde je od 1980. do 1996. godine bio čuvar i dugogodišnji podstanar u popularnoj beogradskoj kaznionici CZ jednom prilikom ispričao je mnogo o čuvenim momcima iz podzemlja glavnog grada.

Između ostalog pričao je i o čuvenoj ekipi iz Zemuna i njihovim mutnim poslovima.

- Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića sam upoznao 1992. godine, kada je Spasojević zajedno sa članovima Pecinog klana pao u zatvor.

- Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića sam upoznao 1992. godine, kada je Spasojević zajedno sa članovima Pecinog klana...

Posted by Legende devedesetih on Понедељак, 28. септембар 2020.

- Uhvaćen je kako posluje sa heroinom i stavljen je u samicu, u kojoj je bio 30 dana. Taj Peca je učio Spasojevića kako da meša drogu sa brašnom i praškovima, jer Dušan o drogi ništa nije znao. Spasojević je bio strašljiv čovek. Voleo je život, ali se bojao robije i batina. Nudio nam je novac da ga ne tučemo.

Mile Luković je bio naš kolega zatvorski čuvar iz Prištine. I on je radio sa drogom. Obojica su se hvalili da u Makedoniji imaju neko selo, u kome svi seljani rade drogu za njih.

U CZ-u je Dušan Spasojević kasnije bio u sobi sa jednim specijalcem iz JSO. Kada je Spasojević izašao iz zatvora, preko tog čoveka iz JSO sprijateljio se sa policajcima. Čak je dobio i policijski pištolj na poklon, ne znam da li je imao policijsku legitimaciju, ali mi se hvalio da može po Novom Beogradu da trguje sa heroinom, i da to mora da plaća nekim ljudima 5.000 maraka mesečno - ispričao je Jordan Antonić, bivši komandir straže u zatvoru.

(Espreso.co.rs / Mediji / Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.