TRANSVESTIT JOVANICA ČEKA SVOJU PRESUDU: Danas će pričati KLJUČNI SVEDOCI, izbo je studenta DO SMRTI
Goran Abdulov, Foto: Daktilo

EPILOG ZLOČINA

TRANSVESTIT JOVANICA ČEKA SVOJU PRESUDU: Danas će pričati KLJUČNI SVEDOCI, izbo je studenta DO SMRTI

Abdulov je bio najpre optužen za teško ubistvo, ali nakon pregleda, stručnjaci psihijatrijsko-psihološke struke, konstatovali su da nije unapred pripremao zločin

Objavljeno:

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu, poznatijem kao Jovanica, koji je optužen za ubistvo Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem preostalih svedoka, a nakon čega se očekuje iznošenje završnih reči stranaka u postupku i - presuda.

Abdulov je bio najpre optužen za teško ubistvo, ali nakon pregleda, stručnjaci psihijatrijsko-psihološke struke, konstatovali su da nije unapred pripremao zločin, te da je usmrtio Radovića u trenutku smanjene uračunljivosti.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo 7. jula 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živeo kao podstanar. On je uboden nožem, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici. Dan kasnije, zbog ovog ubistva uhapšen je Goran Abdulov, koji je, po sopstvenom priznanju bio u emotivnoj vezi sa studentom iz BiH.

Abdulov je priznao zločin, tvrdeći da se ne seća svih detalja koji su mu prethodili i da je to učinio u samoodbrani, jer ga je bivši partner tukao. Ipak, istakao je da mu je veoma žao zbog svega što se dogodilo, ne krijući suze.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.