OTAC JE UMESTO PARA ZA DUG DAO SVOJU JASMINU POLITIČARU KOJI JU JE UBIO!? Šok preokret u istrazi trese Srbiju
Jasmina L., Foto: Facebook

STRAŠNO

OTAC JE UMESTO PARA ZA DUG DAO SVOJU JASMINU POLITIČARU KOJI JU JE UBIO!? Šok preokret u istrazi trese Srbiju

Videvši da nema novca da namiri dug prema toj porodici, Jasminin otac je odlučio da umesto para, da svoju ćerku

Objavljeno:

Jasmina L. koju je u kući u Bariču kako se sumnja nasmrt izbo ljubavnik, inače funkcioner u GO Koceljeva Radovan R, imala je tužnu sudbinu pošto ju je otac, još dok je bila devojka, pratkično oženio sinom čoveka kom je dugovao novac.

- Jasmina je bila najlepša u našem kraju. Imala je momka sa kojim se zabavljala u mladosti. Međutim, otac je upao u finansijske probleme i počeo je da pozajmljuje novac od porodice L. iz susednog sela Draginja - ispričali su poznanici njene porodice.

Videvši da nema novca da namiri dug prema toj porodici, Jasminin otac je odlučio da umesto para, da svoju ćerku.

- Oni su se dogovorili da se Jasmina uda za sina tog L. od kog je njen otac pozajmljivao pare. Bila je jako nesrećna u tom braku jer se nije udala za čoveka za kog je htela. Tražila je ljubav, pažnju i najverovatnije je tako srela i Radovana u svom rodnom selu - pričaju upućeni.

Radovan je bio porodičan čovek, uprkos tome što se po selu pričao da je bio sklon avantuarama sa ženama. Živeo je sa suprugom i sa decom, ali nakon što je upoznao Jasminu, otišao je od kuće.

Slična je i Jasminina sudbina. Ona je živela sa suprugom kog joj je praktično nametnuo otac, nesrećna. U rodnom selu je upoznala Radovana i počela sa njim da se viđa...

- Pre oko mesec, dva, njih dvoje su počeli i da žive zajedno. Ona je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, a on je radio u opštini kao referent za javne nabavke. Međutim, Jasmina se izgleda predomislila i vratila se suprugu. Radovan po svemu sudeći nije mogao da se pomiri sa tim pa ju je ubio - pričaju upućeni.

Radovan se tako juče predveče automobilom odvezao do kuće u Bariču u kojoj je Jasmina živela. Uz pomoć merdevina se popeo do terase, preskočio ogradu i ušao u sobu. Dohvatio je nož i posle kraće rasprave je nasmrt izbo.

Zatim se, prema nezvaničnim informacijama, automobilom odvezao natrag u Šabac gde je pokušao da izvrši samoubistvo. Pošto su ga sprečili u tome, ispričao je policajcima da je ubio Jasminu u Bariču.

Komšije u šoku

Komšije iz njihovog rodnog sela, nakon što je obelodanjena vest o ubistvu i pokušaju samoubistva, ostale su šokirane jer, kako su ispričali, Radovana poznaju u potpuno drugačijem svetlu.

- On je oduvek bio fini, uglađeni gospodin. Prosto je neverovatno da je kadar da tako nešto učini... - komentarisalo se u komšiluku.

Među susedima se moglo čuti da je i Radovan, makar na prvi pogled, bio porodičan čovek, živeo je sa suprugom sa kojom je imao decu. Zbog Jasmine je napustio porodični dom, ali se, prema nezvaničnim informacijama, nije formalno razveo.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.