PRED SMRT JE MAJCI REKLA DA  MORA DA SE RAZVEDE I JOŠ JEDNU BITNU STVAR: Da li je Jasmina slutila nesreću?
Jasmina L., Foto: Facebook

STRAŠNO

PRED SMRT JE MAJCI REKLA DA MORA DA SE RAZVEDE I JOŠ JEDNU BITNU STVAR: Da li je Jasmina slutila nesreću?

Komšije kažu da se nesrećna žena doselila u Barič pre dva meseca kad je ostavila muža. Kuća u kojoj je živela pripada njenim rođacima

Objavljeno:

Meštani Svileuve kod Bariča dan nakon svirepog ubistva Jasmine L. (46) nemaju lepe reči o Radovanu R. (57), lokalnom političaru iz okoline Koceljeve koji je osumnjičen za zločin.

- Radovan je ženskaroš i svaku ženu želi za sebe. Ako neka devojka ili žena neće da bude s njim u vezi milom, on upotrebljava silu. Javna je tajna da su ubijena i uhapšeni dalji rođaci i da ih ni to nije sprečilo da budu u emotivnoj vezi. Njena porodica tvrdi da nisu znali da je ona s njim u vezi. Navodno, Jasmina se čula s majkom samo tri dana pre nego što je ubijena. Majka ju je navodno pitala zbog čega se razvodi, da bi joj ona odgovorila da ne može da živi više s mužem - kažu meštani.

On se sumnjiči da je juče, oko dva ujutru, došao do Jasminine kuće u Beogradskoj ulici u Bariču, merdevinama se popeo na terasu i ušao u njenu sobu. Posle njegovog upada izbila je žestoka svađa, a Radovan je u jednom trenutku navodno zgrabio nož i nekoliko puta izbo Jasminu.

Komšije kažu da se nesrećna žena doselila u Barič pre dva meseca kad je ostavila muža. Kuća u kojoj je živela pripada njenim rođacima. Nije bila previše pričljiva i viđali su je, kako kažu, svega nekoliko puta. Jasmina je iza sebe ostavila dvoje dece, a radila je kao servirka u Kliničkom centru Srbije.

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.