MIG 21 MU PAO U DVORIŠTE: Poznato u kakvom je stanju muškarac (59) povređen prilikom pada aviona
Povređeni meštanin, Foto: T. Ilić

IMA OPEKOTINE

MIG 21 MU PAO U DVORIŠTE: Poznato u kakvom je stanju muškarac (59) povređen prilikom pada aviona

Svestan je, orijentisan, sa opekotinama glave, grudi, kose, ruku

Objavljeno:

Povređeni pedesetdevetogodišnji meštanin malozvorničkog sela Brasina u čije dvorište je jutros pao MIG 21 nalazi se i dalje u jedinici intezivne nege Opšte bolnice u Loznici, potvrdila je portparol ove ustanove Dragana Mitrović večeras, oko 22 sata za Kurir.

Ona je rekla da je "pacijent stabilan i nije upućen u Beograd" negirajući vest koja se pojavila da je povređeni muškarac sanitetom u poslepodnevnim satima "zbog unutrašnjeg krvarenja prebačen u Beograd".

Mitrović je potvrdila da je osoba, starosti 59 godina, posle pada aviona primljena na intenzivnu negu u svesnom stanju, sa opekotinama na grudnom košu, glavi i rukama.

"Svestan je, orijentisan, sa opekotinama glave, grudi, kose, ruku. Druge povrede za sada nisu ustanovljene", rekla je ona tada.

Jutros se oko 9.10 časova avion MiG 21 Vojske Srbije srušio tokom izvršenja redovnog letačkog zadatka u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Tom prilikom život su izgubili piloti major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade RViPVO Vojske Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.