POGINULI PILOT JE BIO JETRVIN ROĐAK, TAKO JE JAKA VATRA BILA DA NIKO NIJE SMEO DA PRIĐE: Ispovest meštanke BRASINE!
Mesto gde je stradao pilot, Foto: Zvornik Danas

jeziv prizor

POGINULI PILOT JE BIO JETRVIN ROĐAK, TAKO JE JAKA VATRA BILA DA NIKO NIJE SMEO DA PRIĐE: Ispovest meštanke BRASINE!

Pilot koji je upravljao letelicom nije mogao da se izbori sa vatrenom stihijom

Objavljeno: 11:36h

Meštane mirnog sela Brasina kod Malog Zvornika danas je probudila jaka eksplozija kada je na porodičnom imanju Tanaskovića pao vojni avion.

- Ćerka me je jutros plačući pozvala i rekla da je u dvorištu rođaka Vitomira pao avion, vatra je toliko bila jaka da nismo mogli da priđemo letelici - rekla nam je rođaka koja živi u kući preko puta njihove.

Nesrećna žena je odmah pozvala vatrogasce koji su zajedno sa policijom i vozilima Hitne pomoći za kratko vreme stigli u dvorište gde je pao avion.

- Ispred kuće mog devera bila je toliko jaka vatra da niko nije smeo da priđe, Vitomira je zahvatio plamen i odmah je odvezen u bolnicu na svu sreću šteta nije velika samo je nekoliko crepova spalo sa kuće - priča potresena rođaka.

Ona nam je rekla da je u nesreći poginuo pilot, rođak njene jetrve.

- Svi smo se skupili u dvorište, ostaci aviona stoje u dvorištu, tu je još i sanitet i policija sanitet i policija. Jetrva ne može da dođe sebi, pilot je bio njen rođak - zaključuje rođaka Tanaskovića.

Podsetimo, reč je o vojnom avionu koji je leteo iz Donje Borine, a pao je u neposrednoj blizini kuće u Brasini, u koju umalo nije udario.

Smatra se da je u pitanju MIG 21 u kojem su se nalazila dva pilota, od kojih je jedan poginuo, dok se za drugim još uvek traga.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.