OTKRIVENO ZAŠTO ZORAN MARJANOVIĆ NIJE DOŠAO NA SUĐENJE: Ovo BUKVALNO niko nije očekivao!
Zoran Marjanović, Foto: Novosti/Katarina Mihajlović

Sprečen

OTKRIVENO ZAŠTO ZORAN MARJANOVIĆ NIJE DOŠAO NA SUĐENJE: Ovo BUKVALNO niko nije očekivao!

Suprug ubijene pevačice optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode

Objavljeno:

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči trebalo je da se nastavi danas pred Višim sudom u Beogradu, ali je isto odloženo, saznaje Alo.rs.

Suđenje će, kako saznajemo, biti nastavljeno 12. novembra.

Advokati odbrane dostavili su danas sudu doktorsku dokumentaciji prema kojoj je utvrđeno da je Zoran Marjanović bolesta, te da ne može da prisustvuje suđenju.

Marjanović ima, tešku upalu uha i poremećaj centra za ravnotežu.

Inače, danas je trebalo da svedoči sudski veštak koji je obavio veštačenje mobilnih telefona u vreme za koje se pretpostavlja da je došlo do zločina.

Zoran Marjanović je na početku suđenja u novembru prošle godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već duže od četiri godine.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.