AUTO SA PRIKOLICOM PUNOM BURIĆA STAO JE NA GRANIČNI PRELAZ HORGOŠ: Carnicima je ovo bilo sumnjivo, kad onda...
Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za kontrolu pristigao putnički automobil „opel meriva“ nemačkih registarskih oznaka sa prikolicom, za čijim je volanom bio 34-godišnji državljanin Republike Srbije, Foto: Uprava carine

BRZO SU OTKRIVENI

AUTO SA PRIKOLICOM PUNOM BURIĆA STAO JE NA GRANIČNI PRELAZ HORGOŠ: Carnicima je ovo bilo sumnjivo, kad onda...

Na pitanje carinika da li ima nešto za prijavljivanje vozač, koji je putovao sam, odgovorio je da sa sobom nosi samo lične stvari

Objavljeno:

Carinici su 19. septembra 2020. godine na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja preko 1.000 litara različitih sredstava za čišćenje tepiha i podova.

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za kontrolu pristigao putnički automobil „opel meriva“ nemačkih registarskih oznaka sa prikolicom, za čijim je volanom bio 34-godišnji državljanin Republike Srbije.

foto: Uprava carine

Na pitanje carinika da li ima nešto za prijavljivanje vozač, koji je putovao sam, odgovorio je da sa sobom nosi samo lične stvari.

Već na samom početku detaljne kontrole za koju je ipak izdvojen, bilo je jasno da nije rekao istinu, jer čim su carinici skinuli foliju sa autoprikloce ugledali su gomilu kanistera od po pet i deset litara.

foto: Uprava carine

Ispostavilo se da je reč o sredstvima za čišćenje tepiha i pločica različitih stranih proizvođača („Thermodur-satina“, „Unipol“, „Turbolino“, „Prosan“, „Starmatt“ i drugih).

Do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog pred nadležnim sudom zadržan je 121 kanister sa ukupno 1.130 litara hemije, čija će vrednost biti naknadno procenjena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.