ZNA SE ZAŠTO UBICA SA TVITERA NIJE DOŠAO NA SUĐENJE: Izjava sudije je tu POSEBAN ŠOK
Neđeljko Đurović, Foto: Printscreen

STRAŠNO!

ZNA SE ZAŠTO UBICA SA TVITERA NIJE DOŠAO NA SUĐENJE: Izjava sudije je tu POSEBAN ŠOK

Na današnjem suđenju trebalo je da se pregledaju snimci sa bezbednosnih kamera

Objavljeno:

Optuženi za ubistvo studenta Miloša Milesnića, Neđeljko Đurović, nije danas doveden u sudnicu na glavni pretres, a kako je sudija koja vodi postupak rekla - ni ona sama ne zna zašto. Nešto kasnije, obelodanjeno je da je zapravo došlo do tehničkog kvara.

- Zbog tehničkog kvara u bazi podataka sa datumima suđenja nije se pojavio današnji datum koji se odnosi na suđenje pritvoreniku N. Đ. pred Višim sudom u Beogradu. IT podrška Uprave radi na uklanjanju kvara, a postupajući sudija obaveštena je o razlogu nedovođenja pritvorenog N. Đ. na suđenje - rečeno je za Telegraf.rs iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Neđeljkova majka za Telegraf.rs rekla je da je Neđeljku bila juče u poseti

- Neđeljko je dobro, juče sam bila kod njega u poseti, ne znam zašto se ovo dešava sad kad za njega sledi najbolji period i sada će se videti ko je on - rekla je.

foto: Printscreen / Facebook

Na današnjem suđenju trebalo je da se pregledaju snimci sa bezbednosnih kamera.

- Vrlo mi je interesantno to što se Neđeljko nije pojavio, bojim se da se ne ispostavi da mu nešto nije dobo, da mu nešto fali, pa da se hvataju za priču da je neuračunljiv. To što je majka rekla da mu je dobro, očekivano je od majke da ga brani, ali na prošlom suđenju se videlo sve, kada su veštaci Biološkog fakulteta nedvosmisleno potvrdili da je stoprocentno tačno ovo u šta svi sumnjamo, a to je da je Neđeljko ubica. Ovo je neki potez nešto usplanirano, a šta videćemo - rekao je za Telegraf.rs Milošev cimer i najbolji drug, Filip Bjelić.

Đurović je optužen da je ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, 27. januara 2019. godine nožem nasmrt izbo studenta Miloša.

(Espreso.co.rs / Blic)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.