ŽENO, DECO, OPROSTITE MI LJUPKU! General policije progovorio o SKANDALU sa pevačicom!
Dragiša Simić, Foto: Zorana Jevtić

10 GODINA JE BIO SA PEVAČICOM

ŽENO, DECO, OPROSTITE MI LJUPKU! General policije progovorio o SKANDALU sa pevačicom!

Bio sam sa Ljupkom Stević, ali sada je ta veza iza mene. Moja žena i deca nisu zaslužili da prolaze kroz skandal. Nadam se da ćemo supruga i ja ovo prebroditi, kaže Dragiša Simić

Objavljeno:

General policije Dragiša Simić (50) u ekskluzivnoj ispovesti za Informer kaže da se kaje što je zbog veze sa Ljupkom Stević (35) povredio ženu s kojom ima četvoro dece!

On je na naslovnim stranama novina osvanuo nakon skandala koji je izazvala pevačica kad je saznala da je vara: udarila ga je pesnicom u glavu, demolirala mu dva automobila, a zatim otkrila da su bili zajedno deset godina. Slučaj je dospeo do policije, pa je Ljupka zaradila dve prekršajne prijave i zabranu prilaska i komunikacije sa Dragišom.

Simić je rešio da posle četiri dana ćutanja konačno progovori o ovom incidentu, ali i da zamoli suprugu da mu oprosti prevaru sa pevačicom!

- Bio sam sa Ljupkom, ali ta veza je sada iza mene! Kajem se što sam sve ovo uradio porodici! Kriv sam i spreman sam da snosim posledice. Moja žena i deca nisu zaslužili da prolaze kroz skandal! Potrudiću se da se iskupim porodici za sve što im se dešava zbog moje slabosti. Razgovarao sam sa suprugom, sve sam joj objasnio i ispred nas je težak period. Nadam se da ćemo ga prebroditi - priča general policije.

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.