OVO JE ODBRANA MILADINA KOVAČEVIČA KOJI JE TUKAO DEVOJKU: Kaže da je ona kriva, BRUKA!
Nasilje nad ženama/ilustracija, Foto: Dado Đilas

SRAMOTNO

OVO JE ODBRANA MILADINA KOVAČEVIČA KOJI JE TUKAO DEVOJKU: Kaže da je ona kriva, BRUKA!

Miladin Kovačević (33), koji se sumnjiči da je u noći između utorka i srede zlostavljao i mučio Tinu T. (26), saslušan je u subotu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Objavljeno:

Kako je potvrdio njegov branilac advokat Ivan Gvozdenac, Kovačeviću je sud izrekao meru zabrane komunikacije sa Tinom T. i njenom sestrom.

- Kovačević je u svojoj odbrani naveo da se video sa oštećenom, ali da joj te večeri nije uputio nikakve pretnje, kao i da joj nije naneo povrede - saopštilo je tužilaštvo.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je napravio Kovačević, a na kojem je zabeležena rasprava između njega i Tine. Šta se posle toga desilo trebalo bi da se utvrdi istragom i pregledom snimka kamere iz hodnika zgrade. Prema saznanjima Informera, sumnja se da je Kovačević na hodniku udario devojci šamar, vukao je za kosu i razbio joj telefon.

Miladin je postao poznat maja 2008. godine, kada je u Bostonu pretukao kolegu sa fakulteta Brajana Štajnhauera, posle čega je pobegao iz SAD. Zbog tog incidenta je osuđen na dve godine i tri meseca zatvora u Srbiji, koja je, na ime odštete, morala da porodici Štajnhauer plati 900.000 dolara.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.