UBIJENI ŠKALJARCI VEROVALI SU JEDNOM ISTOM ČOVEKU! Isti pozivi, isti SMS-ovi, 1 ISTA STVAR IH JE I ODALA!
Foto: Printscreen/MUP

STRAVIČNO!

UBIJENI ŠKALJARCI VEROVALI SU JEDNOM ISTOM ČOVEKU! Isti pozivi, isti SMS-ovi, 1 ISTA STVAR IH JE I ODALA!

Istražitelji Dedović i Kožar ubijeni su u razmaku od nekoliko meseci.

Objavljeno: 21.09.2020. 09:41h

Međunarodni istražitelji koji uporedo vode istrage o ubistvima visokopozicioniranih članova škaljarskog klana u Grčkoj i Španiji došli su do podataka da su žrtve u oba slučaja bile na vezi sa pojedinim članovima kriminalne organizacije koja je organizovala atentate na njih. Tako su u telefonima ubijenih Alana Kožara i Stevana Stamatovića pronađeni gotovo isti pozivi, ali i Sms-ovi. Kako je otkriveno, oni su svakodnevno bili na vezi sa licem za koje se sumnja da ih je izdalo i odalo lokacije na kojima su se krili.

Istražitelji Dedović i Kožar ubijeni su u razmaku od nekoliko meseci, a  uvidom u listinge poziva i SMS komunikacije utvrdili da su žrtve imale puno poverenje u tu osobu, kojoj su u elektronskoj formi poslali lokacije na kojima su se krili.

Podsetimo, ova godina počela je jezivom likvidacijom u restoranu u Atini i najavila je jednako teške i brutalne sukobe širom Evrope. U nedelju, 19. januara, oko 18.30 sati u restoranu „Voskopula“u Atini četvorica muškaraca zapucala su na Igora Dedovića i Stevana Stamatovića. Od kraja januara pa sve do danas, hici su ispaljeni na sam vrh škaljarskog i kavačkog klana - Igora Dedovića, Stevana Stamatovića, Radoja Zvicera, a krajem jula i na Alana Kožara i Damira Hadžića.

(Espreso.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media