Forenzičar je ušao i rekao: DOVODIM VAM KNELETOVOG UBICU: Nastala je mrtva tišina, 1 detalj je SVE RAZOTKRIO
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Facebook/legende devedesetih

IŠAO GLAVOM KROZ ZID

Forenzičar je ušao i rekao: DOVODIM VAM KNELETOVOG UBICU: Nastala je mrtva tišina, 1 detalj je SVE RAZOTKRIO

Jedan nesporazum sa uviđaja takođe se danas prepričava, a detalje je otkrio jedan od forenzičara

Objavljeno:

Čovek koji je "išao glavom kroz zid", koji je otvorio krvave devedesete, živeo brzo i pucao kad god je hteo - Aleksandar Knežević Knele, ubijen je kada je imao samo 21 godinu.

Njegovo ubistvo se i danas prepričava i velika je misterija.

Svi koji su ga poznavali govorili su da je bio svestan rizika koje je takav život nosio i isticali da je bio oprezan. Govorili su da je spavao sa jednim okom otvorenim.

Međutim, jedan nesporazum sa uviđaja takođe se danas prepričava, a detalje je otkrio jedan od forenzičara.

Forenzičar: Bio je već kraj smene kada smo dobili poziv. Spremio sam se da idem na lice mesta kada se kolega koji je radio noćnu smenu sam prijavio kada je čuo da je ubijen Knele. Dok je radio uviđaj u sobi, zakačio je lampu i uhvatio je sa obe ruke da ne bi pala sa stočića. Nastavio je da fotografiše lice mesta i zaboravio šta je uradio. Kolege koje su skidale otiske po završenom poslu su rekle da imaju savršene tragove sa sobne lampe i krenuo je mukotrpni rad upoređivanja. Tada se nije radilo kompjuterski, već ručno - listanjem i upoređivanjem slika. Ljudi su radili nedelju dana, kada je taj kolega, sav uplašen, došao i rekao mi šta je uradio. Odveo sam ga do inspektora, kucnuo na njihova vrata, ušao i rekao: "Dovodim vam Kneletovog ubicu", a on im je objasnio šta se dogodilo.

Podsetimo, Knežević je ubijen 28. oktobra 1992. godine u apartmanu 331 hotela "Hajat" na Novom Beogradu. Tvorac čuvene dizel-generacije žestokih momaka ležao je na stomaku, a na ogledalu je krvlju bila ispisana poruka "broj 1". Ova poruka do danas nije dešifrovana.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.