ZBOG BRUTALNOG BATINJANJA U NOVOM SADU DANAS SE OGLASIO MUP: 1 stvar je apsolutno NETAČNA, ona može i na POLIGRAF
Policija / Ilustracija, Foto: Printcsreen

SAOPŠTENJE

ZBOG BRUTALNOG BATINJANJA U NOVOM SADU DANAS SE OGLASIO MUP: 1 stvar je apsolutno NETAČNA, ona može i na POLIGRAF

- Apsolutno su netačne tvrdnje Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, koje su se pojavile u medijima

Objavljeno:

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić je izjavio da policija radi na rasvetljavanju slučaja prebijanja u Jevrejskoj ulici od trenutka kada je ovaj događaj prijavljen policiji, te demantovao tvrdnje koje su se pojavile u medijima.

- Apsolutno su netačne tvrdnje Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, koje su se pojavile u medijima, da je navedeno tužilaštvo o slučaju prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici novosadska policija prvi put obavestila 04. septembra, kazao je Šušnjić.

Istine radi, Osnovno javno tužilaštvo je o događaju obavešteno istog dana. Tačnije, čim su lekari završili sve preglede i zvanično konstatovali stepen povreda oštećenog, vođa smene u Policijskoj ispostavi Stari grad Tijana Popović je telefonom o svemu obavestila zamenika osnovnog javnog tužioca Svetlanu Suvajdžić, koja je događaj kvalifikovala kao krivično delo teška telesna povreda.

I uvid u listing poziva koji su 24. avgusta ostvareni sa dežurnog telefona u Policijskoj ispostavi Stari grad potvrđuju ovu činjenicu.

Takođe, policijska službenica Tijana Popović je, kako sama kaže, spremna da sve navedeno potvrdi i na poligrafskom testiranju, a pitam i zamenika osnovnog javnog tužioca Svetlanu Suvajdžić da li je spremna da uradi isto, ukoliko smatra da o događaju nije obaveštena 24. avgusta.“

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.