ČADA JE BRUTALNO LIKVIDIRAN U KALUĐERICI, ŽELJKO RUTOVIĆ MU JE BIO KUM: Objavio mu čitulju, OVIM REČIMA SE OPROSTIO
Željko Rutović, Foto: Printcsreen

zbogom

ČADA JE BRUTALNO LIKVIDIRAN U KALUĐERICI, ŽELJKO RUTOVIĆ MU JE BIO KUM: Objavio mu čitulju, OVIM REČIMA SE OPROSTIO

Dragan Ristić je bio otac petoro dece, a njegov sin je robijao zbog ubistva.

Objavljeno:

Prošlog četvrtka Kaluđericu su potresli pucnji - ubijen je Dragan Ristić Čađa (61), čija je sahrana zakazana sutra na beogradskom groblju Lešće.

Od Ristića se ovih dana opraštaju porodica i prijatelji, a jedna od čitulja privukla je posebnu pažnju - njegovog kuma Željka Rutovića. Naime, i Ristić i Rutović su od ranije poznati policiji po krivičnim delima, ali da li to ima veze sa ovim ubistvom još nije poznato.

Rutović je, opraštajući se od Ristića poslednji put, napisao: "Kume moj dobri, povičaj u miru."

foto: Večernje Novosti

Ristić je, prema nezvaničnim saznanjima, u svom dosijeu imao nekoliko krivičnih prijava koje datiraju još iz devedesetih godina. Poreklom je iz Berana, a vlasnik je jednog poznatog restorana i firme koju u vlasništvu ima 17 godina. Policija ispituje motive njegove likvidacije i to da li se neki od njegovih poslova dovodi u vezu sa ubistvom.

Dragan Ristić je bio otac petoro dece, a njegov sin je robijao zbog ubistva.

foto: Kurir

Za Željka Rutovića mediji pišu da se bavi biznisom, iako se na njegovo ime ne vodi nijedna firma u Srbiji. Njegov brat poseduje poznate restorane i hotele.

Rutović je devedesetih, prema Beloj knjizi, bio deo zvezdarske grupe koju je vodio Sredoje Šljukić zvani Šljuka, a koja je bila poznata po nasilnim delima - razbojništvima, iznudama, reketiranju, ubistvima, kao i po obračunima sa drugim grupama. Švercovali su, kao i surčinski klan, naftu i drogu. Poznat je i po tome što je jedan od aktera dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji".

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.