UBIJENI STRAHINJA KRENUO JE OČEVIM STOPAMA: Oca Paju su mu ubili u Zemunu pre 5 godina, IMAO DEBLJI DOSIJE OD SINA
Paja Stojanović, Foto: Kurir

AU!

UBIJENI STRAHINJA KRENUO JE OČEVIM STOPAMA: Oca Paju su mu ubili u Zemunu pre 5 godina, IMAO DEBLJI DOSIJE OD SINA

Kada je Paja ubijen, objavljeni su detalji kriminalnih veza njegovog sina Strahinje, koji je ubijen juče

Objavljeno:

Kriminalac Strahinja Stojanović podlegao je povredama zadobijenim u eksploziji automobila koja se juče oko podneva dogodila u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Njegova saputnica državljanka Kolumbije lakše je povređena.

Stojanović je ranije osuđivan za različita krivična dela. On je bio poznati kriminalac i osuđivan je za različita krivična dela.

inače, Stojanovićev otac Paja Stojanović ubijen je u Zemunu 2015, a takođe je imao bogat kriminalni dosije. On je ubijen takođe u septembru, 2015. godine, u zgradi u Ulici Jovana Stojisavljevića broj 31 u naselju Galenika u Zemunu, ispred vrata stana tasta i tašte, ali je ubica prve hice u njega ispalio ispred ulaza u zgradu.

Ubica se, kako su mediji tada pisali, najverovatnije parkirao ispred zgrade, ali se sakrio iza nekog od obližnjih stabala. Kada je Stojanović izašao iz zgrade, zapucao je u njegovom pravcu. Najverovatnije ga je već tu pogodio, ali se Stojanović okrenuo i uleteo u zgradu.

Ubica je krenuo za njim i usledila je dramatična jurnjava. Dok je bežao, Stojanović je ostavljao obilne tragove krvi po stepeništu. Kada se popeo na četvrti sprat, napadač ga je sustigao i tu mu ispalio smrtonosni hitac u glavu.

Žrtva je bila pogođena u potkolenicu i u grudni koš - naveo je tada izvor Kurira i dodaje da niko nije video ubicu. Ubijeni Stojanović robijao je zbog silovanja, a umešan je i u jedan pokušaj ubistva.

Takođe je hapšen zbog tuča i nasilničkog ponašanja.

Kada je Paja ubijen, objavljeni su detalji kriminalnih veza njegovog sina Strahinje, koji je ubijen juče.

"Sin ubijenog Paje Stojanovića Strahinja blizak je prijatelj Miloša Delibašića, koji u pritvoru čeka početak suđenja za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića.

„Miloš Delibašić je optužen da je za ubistvo Vidakovića, koje se dogodilo 2. jula 2013, podstrekao Miloša Vojnovića i Slavišu Novakovića“, navodi se u optužnici. Interesantno je da je pokojni Vidaković bio kum Stojanovića i da su mediji posle likvidacije u Budvi pisali da je upravo Strahinja naručio ubistvo.

Više o ubistvu Strahinje Stojanovića:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.