STRAHINJI JE DONJI DEO TELA BIO SKROZ RAZNET U eksploziji džipa dobio jezive povrede, ali je bio SVESTAN, PRIČAO JE
Strahinja Stojanović sa partnerkom, Foto: Instagram

jezivo

STRAHINJI JE DONJI DEO TELA BIO SKROZ RAZNET U eksploziji džipa dobio jezive povrede, ali je bio SVESTAN, PRIČAO JE

Džip je eksplodirao u nedelju na Novom Beogradu

Objavljeno:

Strahinja Stojanović posle eksplozije bombe u Omladinskih brigada koja mu je podmetnuta ispod automobila ostao je u svesnom stanju uprkos užasnim povredama.

Džip je eksplodirao u nedelju na Novom Beogradu, a Stojanović, odranije poznat policiji, bio je svestan dok su lekari pokušavali da mu saniraju povrede. Stojanoviću su u eksploziji bile otkinute obe noge, tvrde očevidci.

- Eksplozija je bila strahovita, bilo je dosta automobila u to vreme u blizini zapaljenog džipa i pravo je čudo što nije bilo stradalih. Mladić je bio u vozilu, praktično su mu obe noge bile otkinute, delovalo je kao da mu je ceo donji deo tela raznet. Međutim, iako je imao strahovite povrede, on je pričao sa lekarima Hitne pomoći. Pre nego to su ga stavili u kola i odvezli, na mesto zločina je došla i njegova majka, dozivala je sina i plakala, pokušavala je da dođe do njega, jedva su je policajaci zadržali - priča očevidac za "Kurir" i dodaje da je žena koja je bila u automobilu imala samo posekotine od stakla i da je "mrmljala nešto na stranom jeziku".

Podsećamo, u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu juče oko podneva dogodila se eksplozija u kojoj je uništen džip BMW X5. Automobil je odleteo u vazduh dok je bio u pokretu.

U eksploziji za koju se veruje da je daljinski detonirana, pored Stojanovića povređena je i državljanka Kolumbije.

Ovo je bio drugi pokušaj ubistva Strahinje Stojanovića, na koga je 11. avgusta u beogradskom naselju Galenika već pokušan atentat. Stojanović je imao ozbiljan kriminalni dosije i više puta je privođen, hapšen i osuđivan zbog različitih teških krivičnih dela.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.