STRAVIČNE slike Strahinje koji umire i Kolumbijke koja vrišti posle eksplozije (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
Momenat kada devojka pokušava da pomogne Stojanoviću - potresno, Foto: Kurir/Privatna arhiva

NIJE ZA SVAČIJE OČI

STRAVIČNE slike Strahinje koji umire i Kolumbijke koja vrišti posle eksplozije (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

On je zadobio teške povrede od kojih je preminuo u bolnici. Strahinji su otkinute obe noge do kolena od detonacije, a na fotografije se vidi i žena koja je pokušavala da pomogne povređenom i onesvešćenom Stojanoviću

Objavljeno:

Teško povređenog Strahinju Stojanovića, neposredno posle eksplozije, jedna žena pokušala je da spase. Na fotografiji nalazi se raznet Strahinja Stojanović, odmah posle eksplozije njegovog vozila koje je razneto u pokretu Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu.

On je tada zadobio teške povrede od kojih je preminuo u bolnici. Strahinji su otkinute obe noge do kolena od detonacije, a na fotografije se vidi i žena koja je pokušavala da pomogne povređenom i onesvešćenom Stojanoviću.

On je prevezen u Ugrentni centar, gde su se lekari borili za njegov život, ali je usled teških povreda unutrašnjih organa, podlegao povredama.

foto: Kurir/Privatna arhiva

Da podsetimo oko podne u ulici Omladinskih brigada, Stojanovićev džip dignut je u vazduh, a pretpostavlja se da bi razlog mogla da bude bomba postavljena ispod auta. Pored Stojanovića u vozilu se nalazila i Kolumbijka, starosti oko 45 godina, kaže izvor iz istrage. Oboje su primljeni u Urgentni centar i konstatovane su teške telesne povrede.

Na Strahinju, koji se povezuje sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića i ranije je pokušan atentat.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.