SLAVNI SRPSKI GLUMAC VODI ŽIVOTNU BITKU: Skoro niko ga nije prepoznao na promociji mladih oficira! (FOTO)
Tihomir Arsić, Foto: Printscreen/Tanjug

NEPREPOZNATLJIV

SLAVNI SRPSKI GLUMAC VODI ŽIVOTNU BITKU: Skoro niko ga nije prepoznao na promociji mladih oficira! (FOTO)

Glumačka legenda boluje od teške bolesti

Objavljeno: 14:21h

Srpski glumac Tihomir Arsić pojavio se danas na promociji mladih oficra Republike Srbije i mnoge izenadio neprepoznatljivim izgledom. Kako piše portal Objektiv, glumac već neko vreme vodi životnu bitku.

Publika već neko vreme nije mogla da uživa u glumačkim bravurama popularnog Tihomira Arsića, međutim, niko nije znao koji je pravi razlog njegovog povlačenja iz javnog života. Međutim, kako smo saznali, u pitanju je mnogo ozbiljnija situacija od eventualnog zasićenja poslom.

foto: Printscreen/Tanjug

“Glumac vodi životnu bitku nakon što je saznao da ima karcinom i odmah potom počeo sa lečenjem. Međutim, terapije su se odrazile i na njegov fizički izgled, što nije moglo proći nezapaženo. Mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje, s obzirom na to da je u jeku pandemija korona virusa”, priča izvor “Objektiva”.

Podsetimo, Arsić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji „Ubice mog oca“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.