IDENTIFIKOVAN MONSTRUM KOJI JE MLADIĆU POLOMIO OBE RUKE I KOSTI LICA: Policija u intenzivnoj potrazi za OLOŠEM!
Horor, Foto: Kurir TV

UHVATITE GA!

IDENTIFIKOVAN MONSTRUM KOJI JE MLADIĆU POLOMIO OBE RUKE I KOSTI LICA: Policija u intenzivnoj potrazi za OLOŠEM!

Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog

Objavljeno: 13:36h

Pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu identifikovali su muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede - rekao je načelnik PU Novi Sad Milorad Šušnjić.

- Intenzivno tragamo za I. K. (1990) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog.“

Podsetimo, Srbije je ostala u šoku posle objavljivanja snimka montruoznog iživljavanja nad bespomoćnim mladićem u Novom Sadu.

Brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu bukvalno lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen, uzbinilo je Novi Sad i Srbiju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.