UŽASNA SCENA NA BEOGRADSKOM KUPALIŠTU! Čuvar pronašao leš muškarca u jezeru
Identitet nije poznat, Foto: Emilija Jovanović

HOROR

UŽASNA SCENA NA BEOGRADSKOM KUPALIŠTU! Čuvar pronašao leš muškarca u jezeru

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a nije jasno da li je davljenik stradao tokom noćnog kupanja ili je u pitanju gost nekog od lokala koji je upao u jezero

Objavljeno:

Telo muškarca pronađeno je juče oko 3.30 u jezeru Ada Ciganlija. Leš je ugledao noćni čuvar jednog od splavova koji je obavestio policiju i pozvao Hitnu pomoć.

- Identitet nije poznat, sezona kupanja na Adi završena je 30. avgusta, tako da na plažama više nema spasilaca. Telo je pronađeno van obeležene zone - kaže sagovornik Srpskog telegrafa koji je želeo da ostane anoniman.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a nije jasno da li je davljenik stradao tokom noćnog kupanja ili je u pitanju gost nekog od lokala koji je upao u jezero, a niko nije prijavio njegov nestanak na Adi. Telo je odneto na Institut za sudsku medicinu da bi bio utvrđen tačan uzrok smrti, a u toku je policijska istraga koja treba da razjasni pod kojim okolnostima je čovek stradao.

Na Adi Ciganliji tokom sezone nije zabeležen nijedan slučaj utapanja, a spasioci su sačuvali živote 12 ljudi i obavili dve reanimacije.

(Espreso.co.rs / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.