ŠOKANTNI DETALJI LIKVIDACIJE U KALUĐERICI: Ovakve stvari dosad nismo čuli!
Sused ubijenog Dragana iz Kaluđerice otkrio šokantne detalje, Foto: Aleksandar Stojanović

UŽASAN ZLOČIN

ŠOKANTNI DETALJI LIKVIDACIJE U KALUĐERICI: Ovakve stvari dosad nismo čuli!

Beogradska policija i dalje intenzivno traga za napadačem

Objavljeno: 10:56h

Komšija Dragana R. koji je jutros likvidiran na raskrsnici Smederevskog puta i Proleterskih brigada u Kaluđerici, zatekao je Dragana kako leži krvav na zemlji i odmah pozvao pomoć. Ubica je, prema njegovim rečima, pre nego što je pobegao, pištolj uperio u komšinice koje su videle likvidaciju!

- To je bilo oko 8.15. Dragan je jutros otišao da odveze suprugu i dete na autobus i vraćao se sa Smederevskog puta. Čuo sam neki udarac, da se nešto dogodilo, istrčao sam i video sam da neko leži na zemlji i pomislio sam da je oboreni pešak. Kad sam video da je komšija i da je upucan, pozvao sam Hitnu pomoć - priča za "Blic" još potreseni komšija.

Kako nam je rekao, zločinu su prisustvovale dve komšinice, ispred čijih kuća se sve odigralo.

- Dok je još ubica bio tu, izletele su dve žene da vide šta se dešava... Ubica je, nakon što je upucao Dragana, pištolj uperio u njih, a onda je pobegao - kaže komšija, dodajući da hice najverovatnije nije čuo jer je kasnije saznao da je u zapaljenom automobilu koji je u međuvremenu pronađen u beogradskom naselju Mirijevo, pronađen pištolj sa prigušivačem.

Kako nam je ispričao, ubica je najpre izazvao sudar sa Draganovim vozilom kako bi ga naveo da izađe iz automobila, što je ovaj i učinio, a zatim ga je ubio.

- Dragan je otac petoro dece, a držao je jedan poznati restoran... Snaja mu je trudna i jutros je sa suprugom krenula na pregled, međutim vratili su se čim su čuli šta se dogodilo - kaže nam komšija.

Kako smo saznali, Dragan pored restorana u svom vlasništvu već 17 godina ima i jednu firmu. I njegov sin poznat je policiji po najtežim krivičnim delima.

Beogradska policija i dalje intenzivno traga za napadačem.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.