LUCIFER JE BIO POSLEDNJI KEKIN ČOVEK OD POVERENJA: Bežao je od policije sa metkom u cevi!
Blizak saradnik vođe novobeogradskog klana, Foto: MUP

UHAPŠEN

LUCIFER JE BIO POSLEDNJI KEKIN ČOVEK OD POVERENJA: Bežao je od policije sa metkom u cevi!

Članovi grupe se dovode u vezu sa izvršenjem više krivičnih dela ubistava i pokušaja ubistva u Beogradu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su još 2017. godine Ivana Borovčanina (1978) zvanog Lucifer, iz Novog Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

U pitanju je, kako se kasnije saznalo, veoma blizak saradnik vođe novobeogradskog klana, Dejana Stojanovića Keke, mnogi kažu, njegov poslednji čovek od poverenja.

Prilikom hapšenja osumnjičeni, koji je kod sebe imao pištolj marke "glok 17", sa metkom u cevi, pokušao je da pobegne, ali ga je policija u tome sprečila i razoružala. Borovčanin. je, kako se sumnja, koristio falsifikovane lične isprave, a za njim je bila raspisana i potraga zbog izvršenja kazne zatvora u KPZ Sremska Mitrovica.

Osumnjičenom je tada određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso.co.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.