STANISLAVA JE JURILA MUŽA SA DVA NOŽA I UBILA GA: Ispovest komšije koji je gledao MASAKR
Šokantno svedočenje komšije, Foto: Printscreen/Facebook

jezivi detalji

STANISLAVA JE JURILA MUŽA SA DVA NOŽA I UBILA GA: Ispovest komšije koji je gledao MASAKR

Komšije još pričaju da je Stanislava, nekadašnja nastavnica u jednoj osnovnoj školi u Zrenjaninu, bila nezaposlena najverovatnije kako bi mogla da se posveti ćerki jer devojčica ne pohađa vrtić

Objavljeno:

"Oko 7.30 se čula svađa, čuo sam Branislava kako govori: "Nemoj Stanislava, nemoj zbog M.", to je njihovo dete. Dete je plakalo a onda se čulo da se spominje nož, tada sam istrčao napolje i video njega kako beži u komšijsko dvorište i nju kako ga juri".

Ovim rečima, komšija bračnog para Stanislave i Branislava M. iz Zrenjanina, prepričava dramu koja je jutros u naselju Baglješ u Zrenjaninu prethodila ubistvu.

Kako je za "Blic" ispričao komšija Miša Kondić, on je istrčao kada je shvatio šta se dešava u kući njegovih prvih komšija.

- Video sam Branislava kako beži od nje. Preskočio je u komšijsko dvorište gde su ostali krvavi tragovi, izašao na kapiju i krenuo ka ćošku ulice. Ali, tu ga je ona sustigla držeći u rukama dva velika noža. Tada ga je ubola u grudi i glavu, mislim da ga je tim ubodima dokrajčila - kazao je komšija.

I druge komšije su, čuvši žustru svađu supružnika, odmah pojurile da ih razdvoje, ali je za Branislava bilo kasno jer ga je supruga, prema nezvaničnim informacijama, izbola još dok je spavao.

- Ona je hladnokrvno spustila noževe koje je držala u rukama i ušetala u kuću. Uzela je ćerkicu i ključeve od auta s namerom da ode, međutim mi smo je zadržali i uzeli joj ključeve. Sve to vreme ona je mirno reagovala - priča komšija.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, jutros se moglo čuti da je Stanislava policiji ispričala da ga je ubila jer ju je Branislav drogirao.

Komšije još pričaju da je Stanislava, nekadašnja nastavnica u jednoj osnovnoj školi u Zrenjaninu, bila nezaposlena najverovatnije kako bi mogla da se posveti ćerki jer devojčica ne pohađa vrtić.

- On je programer, radio je od kuće. Uvek su bili zajedno. Delovali su kao skladan par, uvek bismo ih viđali sa ćerkicom, niko nije mogao da pretpostavi da će se ovo desiti. Doselili su se u ulicu pre par godina, niko nije imao ružnu reč da kaže za njih - pričaju komšije.

Podsetimo, Stanislava je ubrzo uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.