SASLUŠANA: Tatjana Vojtehovski negirala krivično delo pred tužiocem!
Tatjana Vojtehovski, Foto: Damir Dervišagić

SASLUŠANA

SASLUŠANA: Tatjana Vojtehovski negirala krivično delo pred tužiocem!

Saslušana je zbog krivicnog dela "povreda tajnosti postupka" i tom prilikom je iznela svoju odbranu, negirajući izvršenje krivičnog dela, preciziraju za Tanjug u tom tužilaštvu

Objavljeno:

Voditeljka Tatjana Vojtehovski danas je saslušana u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu povodom krivičnog postupka koji se protiv nje i drugih osoba vodi zvog sumnje da su objavili zaštićene podatke o maloletnim osobama u emisiji "Zivot priča", emitovanoj na TV Prva 2016. godine.

Saslušana je zbog krivicnog dela "povreda tajnosti postupka" i tom prilikom je iznela svoju odbranu, negirajući izvršenje krivičnog dela, preciziraju za Tanjug u tom tužilaštvu.

Za voditeljkom je početkom prošle sedmice sedmice po nalogu tužilaštva bila raspisana potraga zbog neodazivanja na više poziva za saslušanje u toku poslednjih godinu dana, ali joj je poziv uručen u petak, po povratku iz Crne Gore sa odmora.

Treće osnovno tuzilastvo u Beogradu vodi krivicni postupak protiv Vojtehovski i drugih osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo povreda tajnosti postupka.

Krivični postupak se vodi zbog objaljivanja podataka o maloletnim osobama u emisiji "Zivot priča" emitovanoj na TV Prva 20. oktobra 2016. godine.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.