OTKRIVENI SU NOVI DETALJI LIKVIDACIJE NA BANJICI: Filip (18) ubijen blizu kuće, UBIŠE GA 3 BRATA
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

STRAŠNO!

OTKRIVENI SU NOVI DETALJI LIKVIDACIJE NA BANJICI: Filip (18) ubijen blizu kuće, UBIŠE GA 3 BRATA

Policija radi na rasvetljavanju slučaja

Objavljeno:

Filip L. (18) ubijen je juče oko 17 sati u Bulevaru oslobođenja na Banjici.

Filip je ubijen na parkingu, a Aleksa Đ. (21) je ranjen. Kako saznajemo, ubijeni mladić je živeo nedaleko do mesta zločina, prenosi Pink.rs.

Naime, sumnja se da su braća Petar R. (34 ), Uroš R. (24) i Radovan R. (37) u popodnevnim časovima na Voždovcu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrebom vatrenog oružja usmrtili osamnaestogodišnjeg mladića, a na isti način naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem mladiću.

Filip je preminuo na licu mesta, a Aleksa Đ. star 21 godinu, koga je metak okrznuo, ranjen je u butinu i kolima Hitne pomoći prevezen je na VMA.

Aleksa Đ. Je od ranije poznat policiji i navodno prolazi kroz sistem za više različitih krivičnih dela poput trgovina narkoticima, ometanje policije, nasilničko ponašanje, krađe.

Odmazda za ubistvo na Banjici?

Oko 1 sat nakon ponoći, na Banjici u neposrednoj blizini mesta gde se juče dogodilo ubistvo i ranjavanje, bačena su dva molotovljeva koktela u dva objekta - prodavnicu voća i povrća i cvećaru. U oba objekta je izbio požar. Vatrogasci su vatru lokalizovani i ugasili, prenosi "Informer".

Policija radi na rasvetljavanju slučaja, a sumnja se da su tri osobe iz automobila marke "tojota" bacile molotovljeve koktele.

Vlasnica cvećare je sestra jednog od osumnjičenih muškaraca za jučerašnje ubistvo i ranjavanje.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.