NA BANJICI RATNO STANJE! Posle ubistva i ranjavanja, BAČENA 2 MOLOTOVLJEVA KOKTELA, oni su stradali
Foto: Fonet

sukob

NA BANJICI RATNO STANJE! Posle ubistva i ranjavanja, BAČENA 2 MOLOTOVLJEVA KOKTELA, oni su stradali

Mlađi muškarac je preminuo na mestu, a Aleksa Đ. star 21 godinu, koga je metk orznuo, ranjen je u butinu i kolima Hitne pomoći prevezen je na VMA

Objavljeno:

Nastavio se jučerašnji obračun na Banjici

Naime, tokom noći oko 1 sat nakon ponoći na Banjici u neposrednoj blizini mesta dva gde se juče dogodilo ubistvo i ranjavanje bačena su dva molotovljeva koktela u dva objekta - prodavnicu voća i povrća i cvećaru.

Na sreću, povređenih osoba nije bilo, ali je izbio požar i u prodavnici i u cvećari. Reagovali su vatrogasci koji su ugasili požare.

Policija radi na rasvetljavanju slučaja. Za sada postoji sumnja da su tri osobe bile u automobilu marke Tojota iz kojeg su bačeni molotovljevi kokteli.

Vlasnica cvećare je sestra jednog od osumnjičenih muškaraca za jučerašnje ubistvo i ranjavanje.

foto: Tanjug

Smatra se da je to odgovor na jučerašnje ubistvo i ranjavanje.

Podsetimo, Petar R. (34), Uroš R. (24) i Radovan R.(37) uhapšeni su u ekspresnoj akciji beogradske policije zbog navodnog učestvovanja u pucnjavi na Banjici tokom koje je ubijen jedan mladić, a jedan ranjen.

Oni su bili u škodi "fabia" koja je navodno korišćena za bekstvo posle pucnjave.

Mlađi muškarac je preminuo na mestu, a Aleksa Đ. star 21 godinu, koga je metk orznuo, ranjen je u butinu i kolima Hitne pomoći prevezen je na VMA.

Jedan od ranjenih Aleksa Đ. Je od ranije poznat policiji i navodno prolazi kroz sistem za više različitih krivičnih dela poput trgovina narkoticima, ometanje policije, nasilničko ponašanje, krađe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.