OVAKO JE POHAPŠENA EKIPA KOJA JE UBILA DEČKA (18) NA BANJICI: Uroš, Petar i Radovan nisu znali ŠTA IH JE SNAŠLO
Hapšenje na Banjici, Foto: MUP

AKCIJA POLICIJE

OVAKO JE POHAPŠENA EKIPA KOJA JE UBILA DEČKA (18) NA BANJICI: Uroš, Petar i Radovan nisu znali ŠTA IH JE SNAŠLO

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

Objavljeno:

Brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapšeni su Petar R. (34), Uroš R.(24) i Radovan R.(37) zbog osnova sumnje da su učestvovali u pucnjavi na Banjici u kojoj koje je ubijen jedan, a dva mladića ranjena.

Osumnjičenima se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo, teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Kako se sumnja oni su, danas u popodnevnim časovima na Voždovcu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrebom vatrenog oružja usmrtili osamnaestogodišnjeg Filipa L., a naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem Aleksa Đ.

Oni su "škodom" pobegli sa mesta zločina ali su munjevitom akcilom policije ubrzo otkriveni i uhapšeni. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ranjeni Aleksa Đ. je inače od ranije poznat policiji i navodno prolazi kroz sistem za više različitih krivičnih dela poput trgovina narkoticima, ometanje policije, nasilničko ponašanje, krađe...

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.