ŽENA MI JE VRIŠTALA IZ JARKA, PROVERAVAO SAM DA LI SMO MRTVI: Dragiša (48) otkrio detalje UŽASA kod Bečnja
Trpela nasilnika 20 godina, Foto: Facebook

strava i užas!

ŽENA MI JE VRIŠTALA IZ JARKA, PROVERAVAO SAM DA LI SMO MRTVI: Dragiša (48) otkrio detalje UŽASA kod Bečnja

On kaže da Miloš nije odmah pobegao sa lica mesta, već je otvorio vrata da vidi da li su mrtvi.

Objavljeno: 13:30h

Miloš J. (47) pokušao je u utorak oko 20.15 časova kombijem pregazio bivšu suprugu Jelenu (35) i njenog novog muža Dragišu R. (48) u selu Bečanj.

Kako saznaje Srpski telegraf, on je njih čekao na ulici i dao gas kada su se pojavili. Ženu je udario farom i krilom kombija, dok je njenom suprugu prešao preko stopala. Ona je zbrinuta u Opštoj bolnici Čačak sa teškim prelomom butne kosti i nalazi se u stabilnom stanju.

Jelena se razvela od Miloša i 9. avgusta se udala za najboljeg prijatelja Dragišu, kod kojeg već neko vreme živi u selu Bečanj, dok je sa prvim suprugom i tri ćerke živela u Mrčajevcima.

Supruga i ja smo sedeli te večeri na terasi i odučili smo da prošetamo. Išli smo ulicom i ja sam primetio neki kombi iza nas. Rekao sam Jeleni: ‘Da nije ovaj majmun?’, jer ja tako zovem Miloša. Videli smo da je on i sišli smo sa puta na trotoar i nismo imali kuda dalje, a on je dao gas i pojurio ka nama. Mislili smo da će doći do nas i da će stati da se nas dvojica potučemo.

Kako sam se okrenuo ka njemu, on mi je prešao točkovima preko stopala, a zatim je nju zakačio farom i krilom u zadnji deo tela. U tom trenutku nisam video gde je završila i gledao sam ispod kombija i dozivao je, a onda sam čuo njen vapaj iz jarka: ‘Tu sam, tu sam'”, priča Dragiša još uvek vidno potresen.

On kaže da Miloš nije odmah pobegao sa lica mesta, već je otvorio vrata da vidi da li su mrtvi.

“Dobacio nam je: ‘Je**ću vam majku i ubiću vas oboje”, a zatim je besno odjurio. Odmah sam zvao Hitnu i policiju. Čuo sam da su ga kasnije našli kod kuće i da je već spavao. Zvao sam i sina iz prvog braka na lice mesta, a Jelena mi je vikala ‘Ne zovi ga, on će se uvaliti u goru nevolju'”, svedoči Jelenin suprug i dodaje da je njegova žena u stabilnom stanju u čačanskoj bolnici na ortopediji i da mu se juče javila telefonom, jer mu nije dozvoljena poseta.

Teško povređenoj ženi predstoji zahtevna operacija butne kosti u Novom Sadu gde radi specijalista za te intervencije, a Milošu J. je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Trpela nasilnika 20 godina

Kako se saznaje, Jelena J. bila je u braku sa Milošem 20 godina, tokom kojih ju je on najbrutalnije tukao, dok je kombi kojim je Miloš pokušao da je ubije u njenom vlasništvu. Njihove tri ćerke imaju 18, 16 i 11 godina, a o njima će sada najverovatnije Centar za socijalni rad da preuzme brigu.

“Supruga mi je rekla jednom prilikom da ovakvu ljubav kao našu nikada nije doživela i da nije mene upoznala, nastavila bi i dalje da trpi Miloša jer se bojala da će je ubiti ako ga ostavi, pa je u meni pronašla spas od njega”, otkrio je Dragiša i dodao da Jelena nikada nije prijavila Miloša policiji.

(Espreso.co.rs/Srpskitelegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.