JELENA SE RAZVELA OD MILOŠA I UDALA ZA DRAGIŠU: Ovaj to nije mogao da podnese, DAO JE GAS ČIM IH JE VIDEO NA ULICI
Otkriveni detalji horora u Bečnju, Foto: Printscreen/Facebook

POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU ŽENU I NJENOG MUŽA!

JELENA SE RAZVELA OD MILOŠA I UDALA ZA DRAGIŠU: Ovaj to nije mogao da podnese, DAO JE GAS ČIM IH JE VIDEO NA ULICI

On kaže da Miloš nije odmah pobegao sa lica mesta, već je otvorio vrata da vidi da li su mrtvi

Objavljeno:

Miloš J. (47) pokušao je u utorak oko 20.15 časova kombijem da ubije bivšu suprugu Jelenu (35) i njenog novog muža Dragišu R. (48) u selu Bečanj. Kako saznajemo, on je njih čekao na ulici i dao gas kada su se pojavili. Ženu je udario farom i krilom kombija, dok je njenom suprugu prešao preko stopala. Ona je zbrinuta u Opštoj bolnici Čačak sa teškim prelomom butne kosti i nalazi se u stabilnom stanju.

foto: Printscreen/Facebook

Jelena se razvela od Miloša i 9. avgusta se udala za najboljeg prijatelja Dragišu, kod kojeg već neko vreme živi u selu Bečanj, dok je sa prvim suprugom i tri ćerke živela u Mrčajevcima.

- Supruga i ja smo sedeli te večeri na terasi i odučili smo da prošetamo. Išli smo ulicom i ja sam primetio neki kombi iza nas. Rekao sam Jeleni: "Da nije ovaj majmun?", jer ja tako zovem Miloša. Videli smo da je on i sišli smo sa puta na trotoar i nismo imali kuda dalje, a on je dao gas i pojurio ka nama. Mislili smo da će doći do nas i da će stati da se nas dvojica potučemo.

Kako sam se okrenuo ka njemu, on mi je prešao točkovima preko stopala, a zatim je nju zakačio farom i krilom u zadnji deo tela. U tom trenutku nisam video gde je završila i gledao sam ispod kombija i dozivao je, a onda sam čuo njen vapaj iz jarka: "Tu sam, tu sam" - priča Dragiša za Srpski telegraf još uvek vidno potresen.

On kaže da Miloš nije odmah pobegao sa lica mesta, već je otvorio vrata da vidi da li su mrtvi.

- Dobacio nam je: "Je*aću vam majku i ubiću vas oboje", a zatim je besno odjurio. Odmah sam zvao Hitnu i policiju. Čuo sam da su ga kasnije našli kod kuće i da je već spavao. Zvao sam i sina iz prvog braka na lice mesta, a Jelena mi je vikala "Ne zovi ga, on će se uvaliti u goru nevolju" - svedoči Jelenin drugi suprug i dodaje da je njegova žena u stabilnom stanju u čačanskoj bolnici na ortopediji i da mu se juče javila telefonom, jer mu nije dozvoljena poseta.

Teško povređenoj ženi predstoji zahtevna operacija butne kosti u Novom Sadu gde radi specijalista za te intervencije, a Milošu J. je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

foto: Printscreen/Facebook

Trpela nasilnika 20 godina

Kako saznajemo, Jelena J. bila je u braku sa Milošem 20 godina, tokom kojih ju je on najbrutalnije tukao, dok je kombi kojim je Miloš pokušao da je ubije u njenom vlasništvu. Njihove tri ćerke imaju 18, 16 i 11 godina, a o njima će sada najverovatnije Centar za socijalni rad da preuzme brigu.- Supruga mi je rekla jednom prilikom da ovakvu ljubav kao našu nikada nije doživela i da nije mene upoznala, nastavila bi i dalje da trpi Miloša jer se bojala da će je ubiti ako ga ostavi, pa je u meni pronašla spas od njega - otkrio nam je Dragiša i dodao da Jelena nikada nije prijavila Miloša policiji.

(Espreso.co.rs / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.