E MOJ MIKI, JE*IGA, SUDBINA JE ODABRALA BAŠ TEBE! Nikoli je tata stradao u udesu na Miljakovcu, brat je loše
Srceparajući oproštaj, Foto: Printscreen/Instagram

TRAGIČNA SUDBINA

E MOJ MIKI, JE*IGA, SUDBINA JE ODABRALA BAŠ TEBE! Nikoli je tata stradao u udesu na Miljakovcu, brat je loše

Mladić je objavio fotografiju sa svojim ocem, uz potresnu oproštajnu poruku

Objavljeno:

Nikola Žugić (19), čiji je otac Miloš tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći na Miljakovcu, dok je mlađi brat Aleksandar (17) teško povređen, oprostio se od svog oca na instagramu.

Mladić je objavio fotografiju sa svojim ocem, uz potresnu oproštajnu poruku kojom je poručio da će ostati jak zbog svoje porodice i brata koji je u kritičnom stanju.

"E moj Miki... J**iga, desilo se. Moglo je bilo kome, sudbina je odabrala tebe, na žalost. Pamtiću te uvek po dobrom, nikako po lošem. Svađali se, mirili, ali sve u svemu sam te voleo i voleću te zauvek. Negde si sad gde je verovatno lepše. Vidimo se gore, a ti daj Aci snagu. Pričao si mi da šta god ikada da se desi budem jak zbog njih dvoje. Ja ću Miki biti jak, znaš i sam da hoću. Čuvam ih, a ti odozgo čuvaj nas. Voli te tvoj DEBELI najviše na svetu i počivaj u miru najbolja osobo."

Aleksandar, koji je bio u kolima kada je došlo do sudara, je i dalje u teškom stanju. On je u nesreći zadobio prelom rebara, ima hematome na glavi i povredu slezine. Takođe, javio se i izvestan problem sa plućima.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.