POLICIJA UPALA U LOZNIČKU KAFANU, ZATEKLI SU NJIH ŠESTORICU: Zna se i ko je pucao na školskom igralištu
Podneta je krivična prijava za posedovanje narkotika i nelegalno posedovanje oružja, Foto: Tanjug

BRZA AKCIJA POLICIJE

POLICIJA UPALA U LOZNIČKU KAFANU, ZATEKLI SU NJIH ŠESTORICU: Zna se i ko je pucao na školskom igralištu

Meštani Lipnice su izrazili duboku zahvalnost na brzoj akciji policije

Objavljeno:

Loznička policija uspela je, prošle noći, nedugo posle ponoći, da rasvetli ko puca na školskom igralištu, i tako uzmemirava meštane sela Lipnica, kod Loznice. Ovo, inače, nije bio prvi slučaj takvog dešavanja.

Brzo akcijom uniformisani policajci su, u neposrednoj blizini mesta, gde su se čuli pucnji zbog kojih niko, u najmanju ruku, nije bio ravnodušan, u seoskoj kafani zatečeni su O.D.(41), S.Z.(27),P.M.(28), F.V.(33), V.Lj.(27) I B.D(38).

Tom prilikom kod P.M. je pronađeno 0,4 g kokaina, pištolj i dve čaure. Protiv njega je OJT u Loznici podneta je krivična prijava za posedovanje narkotika, a posle veštačenja, koje se podrazumeva, sledi i krivična prijava za nelegalno posedovanje oružja.

Meštani Lipnice su izrazili duboku zahvalnost na brzoj akciji policije, što je, za mnoge u ovom kraju novina, pošto su godinama, u vreme bivših policijskih rukovodstava ovakvi događaji ostajali, uglavnom, nerasvetljeni, a u kriminalu su bili zatečeni, sa najtežim kriminalcima, čak i neki od sada već bivših policijskih starešina, kojima se sudi u više predmeta…

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.